Ne propustite

Najluđi Halloween party Knockout Snow Festivala u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekipa KnockOut Snow Festivala priprema najluđi Halloween party u klubu Boogaloo!

Bliži nam se najstrašnija noć u godini. Jeste li pripremili svoje maske? Ekipa Knockout Snow Festivala u petak, 31. listopada u klubu Boogaloo priprema najuzbudljiviju snježnu noć pod strašnim maskama, a najoriginalnije maske razveselit će aranžmanom besplatnog skijanja na nadolazećem festivalu!

Pogledaj i ovo showbuzz Nezaboravan tulum Vatra i Edo Maajka razbudili francuske Alpe

Veselo društvo KnockOut Snow Festivala ovih je dana na turneji po hrvatskim gradovima, a mladima iz cijele Hrvatske pružaju dašak atomosfere najpoznatijeg regionalnog ski festivala koji nas u terminu od 3. do 10. siječnja 2015. očekuje na novoj lokaciji, jednom od najpoznatijih francuskih skijališta Les Orres.

Skijaška groznica KnockOut Snow Festivala putuje hrvatskim gradovima!

Nakon Karlovca, Samobora i Vinkovaca, veliko KnockOut party ludilo uz zarazne ritmove renomiranih hrvatskih DJ-a eM Bee i Jurkija stiže u Zagreb, a nakon nezaboravnog Tooloomeeshka Halloween partija idući na redu je party u Svarog baru u Zadru.

Glazbeni dio KnockOut Snow Festivala ove godine predstavljaju redoviti gosti festivala, zagrebačka rock grupa Hladno pivo, a veliku pozornicu u francuskim Alpama po prvi će puta ugrijati grupa Vatra, beogradski S.A.R.S. te legendarni Edo Maajka.

Posebna KnockOut cijena koja uključuje prijevoz, smještaj i skijašku kartu iznosi samo 2490 kuna po osobi stoga požurite i osigurajte svoje mjesto za nezaboravan provod u snježnim Alpama!

Osim classic termina, KnockOut tim je zbog velikog interesa i u novogodišnjem terminu odlučio unaprijediti ponudu animacije u jednako dobar i zabavan festivalski program kao što će to biti i u standardnom terminu KnockOut Snow Festivala. U novogodišnjem terminu koji nas očekuje od 27.12.2014. do 3.1.2015. mlade će zabavljati grupa Vatra, Edo Maajka, Mike Vale i Luca Montecchi, a tu su i raznovrsne zabave u Party Areni, u pubovima, na stazi, te nezaboravni doček Nove 2015. godine. Po cijeni od samo 2.890 kuna uživajte u najboljem novogodišnjem snježnom provodu!

Više informacija o programu, sadržajima i novom odredištu KnockOut Snow Festivala, kao i o cijenama te načinu prijava, možete pronaći na službenoj stranici festivala www.knockoutsnowfestival.eu

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene