Sretan rođendan!

Zagrebački Muzej iluzija proslavio 3. rođendan

Muzej iluzija (Foto: PR) Muzej iluzija (Foto: PR) PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Muzej iluzija (Foto: PR) Muzej iluzija (Foto: PR) +0 Muzej iluzija (Foto: PR) Galerija

Muzej iluzija s više od 70 različitih eksponata nudi intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo u zabavnoj avanturi za sve generacije, a ovog je vikenda proslavio svoj treći rođendan.

Muzej iluzija proslavio je svoj treći rođendan. Muzej s više od 70 različitih eksponata nudi intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo u zabavnoj avanturi za sve generacije. Kroz atraktivne i zabavne varke posjetitelji mogu naučiti o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti te će moći bolje razumjeti zašto oči vide stvari koje mozak ne razumije.

Pogledaj i ovo Ida Prester - 1 To je ljubav! Ida Prester proslavila je svoj 44. rođendan, a poklon koji je dobila od supruga je nenadmašiv: "Svaki put me iznenadiš..."

Muzej iluzija (Foto: PR) Muzej iluzija (Foto: PR) Foto: PR

Posjetitelji mogu istražiti i zbirku holograma, pogledati kako se u jednom trenutku pretvaraju u diva dok se u drugom kutu Amesove sobe smanjuju, vratiti se u djetinjstvo gledajući kroz veliki kaleidoskop ili testirati svoje sive moždane stanice u pametnoj igraonici.

Osim rođendana, Muzej iluzija ima još razloga za slavlje jer je prije mjesec dana otvorio svoja vrata i u nama susjednoj Srbiji, u centru Beograda u Nušićevoj 11.
Nakon Zadra, Ljubljane, Beča, Omana i Beograda, Muzej iluzija jučer je otvoren i u Kuala Lumpuru, u dalekoj Maleziji. Time se ovaj jedinstveni hrvatski muzej proširio na ukupno sedam gradova diljem svijeta, a otvorenja u mnogim drugim gradovima stižu ubrzo.

Muzej iluzija (Foto: PR) Muzej iluzija (Foto: PR) Foto: PR

Muzej Iluzija poziva sve generacije da dođu, zabave se i nauče nešto novo s osmijehom na licu jer u ovom muzeju ništa nije onakvo kakvim se čini! Čekaju vas na adresi Ilica 72 u Zagrebu, svaki dan od 09:00 do 22:00 sata.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene