Sjajan provod!

Maya Sar u listopadu u VIP Clubu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Maya Sar zagrebačkoj publici u VIP Clubu predstavlja 'Krive riječi'!

Kantautorica i pjevačica Maya Sar nedavno je objavila prvijenac „Krive riječi“ (Aquarius Records). Na albumu, koji donosi 12 pjesama, ova talentirana glazbenica radila je pune četiri godine pažljivo birajući suradnike.

>> Urban Wednesday party uz Baby Dooksa i novog hip hopera Fil Tilena!

Zajedno s njima stvorila je pop album s primjesama r'n'b-a i jazza, podcrtan njenim nježnim, ženskim rukopisom, na kojem piše i pjeva o ljubavima, onim realnim i životnim. Maya Sar album će premijerno u Zagrebu predstaviti 23. listopada (srijeda), u Vip Clubu (Trg bana Jelačića 9) s početkom u 21 sat.

Kao i na albumu, na pozornici će joj se pridružiti brojni glazbenici, njih čak 10! S albuma su se već istaknule pjesme „Korake ti znam“, s kojom je Maya Sar predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, potom „Nespretno“, kao i aktualni singl „O meni nikom ne pričaj“ na kojoj gostuje jedan od najboljih regionalnih instrumentalista te dugogodišnji član Parnog valjka – Marijan Brkić Brk. Osim Brkića, na albumu gostuje i naš cijenjeni jazz pijanist Matija Dedić.

Pogledaj i ovo MORT 2. ožujka 2024. Razorni, sirovi i iskreni! Punk blues rock četvorka M.O.R.T. svira u Zagrebu: "Nemamo granica, ne podilazimo i ne kalkuliramo"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene