10 godina uspješne karijere

Marko Škugor rasprodao je Lisinski, Zagrepčane čeka prava mediteranska čarolija!

Marko Škugor - 1 Marko Škugor - 1 PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Škugor +0 Marko Škugor - 1 Galerija

Marko Škugor rasprodao je koncert u KD Vatroslav Lisinski koji će biti održan u utorak 28. ožujka.

Povodom desete obljetnice pjevačke karijere, Marko Škugor vraća se u KD Vatroslav Lisinski i priprema spektakl za pamćenje - glazbenu čaroliju u srcu Zagreba, stoji u najavi velikog slavljeničkog koncerta jednog od najboljih glasova Hrvatske.

Pogledaj i ovo Zdravko Škender ''Teško mi je govoriti...'' Naš pjevač priznao da se iza njegovog osmijeha krije velika bol: ''Izgubio sam brata, majku i sina, a i brak mi se raspao...''

Marko Škugor će tako 28. ožujka, proslaviti velikih deset godina samostalne pjevačke karijere.

Uz megahitove "Samo s tobom sam upoznao ljubav“ i "Oće duša vanka tila“, na repertoaru će se naći i dobro poznate uspješnice: "Ti budi ti“, "Ako grijeh je“, "Kontra neba ne smiš ić“, "Rijeke tiho teku“, "Čuvam misto“ te ostale uspješnice. Marko će ispričati svoju desetogodišnju glazbenu priču u samo jednom koncertu.

Iz Markovog tima najavljuju da je ovo jedan u nizu koncerata u ovoj slavljeničkoj godini te će ga svi zainteresirani moći čuti tijekom ljeta diljem naše obale.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +27 Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll pokazala guzu na ulicama Londona, ali u oči najprije upada razlika između ovih i fotografija koje sama dijeli na Instagramu!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Al Pacino i Noor Alfallah - 3 Al Pacino - 1 +17 Al Pacino - 2 Celebrity Njemu je 81 godina, njoj 28, a njihova ljubav u punom je cvatu: "Srce ne zna što vidi, ono samo zna što osjeća"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene