Pjevač prepoznatljivog vokala

Marko Košutić ne krije koliko je zahvalan na ljubavi koju ima sa svojom suprugom, a to kaže i njegova nova pjesma!

Marko Košutić - 3 Marko Košutić - 3 Boris Kolak/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Košutić - 3 Marko Košutić - 1 +0 Marko Košutić - 2 Galerija

Marko Košutić predstavlja svoju novu pjesmu "S kojom život dijelim".

Pjevač prepoznatljivog vokala Marko Košutić, publici predstavlja novu pjesmu naziva "S kojom život dijelim", autora Miroslava Lesića Lesique.

"Pjesma govori o ljubavi prema ženi i zahvalnosti na zajedničkom životu, ljepoti ljubavi između žene i muškarca", rekao je Marko koji i u privatnom životu ne krije koliko je zahvalan na ljubavi koju ima sa svojom suprugom.

Iako rođen u Zagrebu, ali već dugi niz godina s adresom u Koprivnici, spot je ipak sniman u Zagrebu jer kroz pjesmu htio se prisjetiti svojih romantičnih trenutaka na tim lokacijama kako bi što uvjerljivije mogao spojiti video s pjesmom.

"Pjesma je pozitivne energije i vedrog ritma. Za mene otpjevati pjesmu koju nisam skladao je bio veliki izazov pogotovo jer je energična i dinamična, ali čim sam je čuo osjetio sam da je baš mene čekala. Glazba je ono što me je osvojilo na prvo slušanje", dodao je Marko.

A da zaista nema problema s pjevanjem ikakvih žanrova dokazao je tijekom svoje dugogodišnje glazbene karijere, gdje je kao prateći vokal surađivao s mnogim raznim glazbenicima i izvođačima u cijeloj regiji.
Kao solista nastupio je na brojnim festivalima, surađivao s producentom Nikšom Bratošem, snimao prateće vokale za mnoge naše poznate izvođače, poput Tonija Cetinskog, Gorana Karana, Zdravka Čolića, Kemala Montena, Zlatne Dukate, Kiću Slabinca te svoj glas dalje razvijao i usavršavao na Masterclassu by J. Houdek.

Također je zanimljiva informacija kako je autor pjesme "Podravina moja spi", s Porinom nagrađenog albuma "Izmiješane boje", Ivane Vrdoljak Vanne.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Hana Huljić, Domenica i Mia Dimšić Flavija Kavčić, Viktorija Rađa i Hana Huljić Grašo Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić +2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Celebrity Domenica objavila novu fotku trudne Hane Huljić, dva mjeseca prije poroda uživa s prijateljicama!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gemma Owen s roditeljima Gemma Owen - 5 Gemma Owen - 4 Gemma Owen - 1 +4 Gemma Owen - 2 Zanimljivosti Kći legendarnog nogometaša ulazi u show pun seksa i eksplicitnih scena: "Mislim da tata neće biti sretan"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene