Mladi glazbenici

Luka Belani i Queen of Sabe nastupaju u Klubu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U zagrebački Klub dolaze mladi glazbenici.

U četvrtak, 6. ožujka, zagrebački Klub. sprema nešto laganiju atmosferu. Ovoga puta u goste dolaze Luka Belani i Queen of Sabe.

Miroslav Evačić priprema novi album

Mladi glazbenici već su dobro poznati domaćoj publici, a sada ćete imati priliku upoznati i njihov noviji rad. Ulaznice za koncert već su u pretprodaji.

Luka Belani sa svoja dva albuma, 'B-Side Of My Mind' (2009) te 'Changin' Chapters' (2011) privukao je pažnju kritike i publike.
'B-Side Of My Mind' je od strane nekoliko eminentnih kritičara nazivan debi albumom godine. 'Changin' Chapters' je postigao još veći uspjeh.

Uz nastupe u Hrvatskoj, nastupio je i u Londonu, Amsterdamu, Mađarskoj, Srbiji, imao je turneju po jugozapadnoj Engleskoj te pet turneja u Njemačkoj.

Iza imena Queen of Sabe krije se mlada zagrebačka kantautorica Sabina Herman koja se široj javnosti predstavila 2010. godine kada je sa svojom pjesmom 'Mr. Fool' osvojila prvo mjesto na jednom zagrebačkom demo natjecanju.

Prošle godine se predstavila i sa svojim prvim singlom i videospotom na hrvatskom jeziku, 'Tragovi', u produkciji Marka Mrakovčića.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene