udružili snage

Neno Belan otkrio nove mlade glazbene nade: "Izuzetna čast i zadovoljstvo mi je bilo surađivati s ovom perspektivnom zadarskom skupinom"

Lucija Marcelić, Neno Belan Lucija Marcelić, Neno Belan PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Marcelić & Pink Noise Lucija Marcelić & Pink Noise +0 Lucija Marcelić, Neno Belan Galerija

Nakon izvrsnog prvijenca "Nešto je čudno među nama", zadarska ekipa Lucija Marcelić & Pink Noise predstavlja svoj novi singl "Bez obzira na sve".

Lucija Marcelić & Pink Noise ponovno su udružili snage s Nenom Belanom, a najnoviji glazbeni uradak "Bez obzira na sve" predstavit će na nadolazećem koncertu u subotu, 18. studenoga u Famous Beach Baru & Grillu u Zadru. Iza stihova i glazbe nove pjesme stoje Darko Bakić i Tihana Buklijaš Bakić, a za aranžman i produkciju pobrinuo se Neno Belan. Ako je suditi po prvom singlu "Nešto je čudno među nama", ljubitelji pop-rock zvuka ovaj koncert i singl ne smiju propustiti.

"'Bez obzira na sve' je za mene nastavak glazbene, ali i životne priče, a sigurna sam da će se svi pronaći u stihovima 'bez obzira na sve, još uvik sanjam te, još uvik volim te'. Ljepota glazbe leži u tom povezivanju s ljudima, a nadam se da ćemo to uspjeti i ovim singlom", poručila je Lucija Marcelić najavljujući novu pjesmu. Baš kao i izvrsnim prvijencom, Lucija Marcelić & Pink Noise pokazali su svoj glazbeni potencijal, a upravo je on potakao i Nenu Belana da se uplete u cijelu priču od samog početka.

"Izuzetna čast i zadovoljstvo mi je bilo i po drugi put surađivati s ovom mladom perspektivnom zadarskom skupinom. Taj pop-rock zvuk koji oni promoviraju u mnogočemu se naslanja i na moj vlastiti rad. Nadam se da sam svojim znanjem i iskustvom opravdavao njihovo meni dano povjerenje", poručio je Belan koji je Zadrane podržao producentskim radom i aranžmanom koji je savršeno zaokružio cijelu pjesmu.

"Ideja iza spota bila je prikazati emotivna stanja u ljubavnom odnosu. Oni su prožeti različitim emotivnim stanjima, u početku s velikim zadovoljstvom, zaljubljenošću, zabavom, pozitivnim iznenađenjima, a postoje periodi kada dolaze promjene i izmjena različitih stanja (razumijevanje - nerazumijevanje, sreća - tuga, ljutnja, frustracija, sumnja, nada). Spot prati ideja da unatoč usponima i padovima, ljubav ostaje", pojasnila je Lucija. Spot je snimao i montirao Dominik Kumek iz Apera Media, a ideja i scenarij, kao i na prvom singlu, dolazi iz Pink Noise radionice.

Zajednička ljubav prema glazbi, a posebice pop-rocku, ono je što vodi Pink Noise čiju današnju postavu čine brat i sestra Lucija (vokalistica) i Roko Marcelić (gitara), Renato Zafranović Zafra (bubnjevi), Franko Čakarun (bas) te Filip Stura (klavijature). Pozivaju sve da im se pridruže u subotu, 18. studenoga na zadarskom koncertu u Famous Beach Baru & Grillu s početkom u 21 sat na kojem će premijerno uživo izvesti "Bez obzira na sve".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene