"revolucija"

Lidija Bačić Lille objavila novi album na koji je jako ponosna: "To je definitivno moj najbolji potez u karijeri"

Lidija Bačić Lidija Bačić PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić +0 Lidija Bačić Galerija

Dugoočekivani i najavljivani dvostruki album Lidije Bačić Lille konačno je vani! Album REVOLUCIJA donosi ukupno 17 pjesama na dva CD-a.

Veliki hit singl „Vino rumeno“, „Neka ljubav nova“, „Tek je počelo“, aktualni singl „Radi Radi Radi“ i još neobjavljene pjesme „Zalazimo ko sunce“, „Tip top“ i „Trezori“ koja je najavljena kao nadolazeći singl. Na albumu se nalazi i obrada “Lijepe naše” koju je Lille objavila u vrijeme Svjetskog prvenstva u nogometu.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

"Album "Revolucija" je definitivno moj najbolji potez u karijeri. To je priča koju smo gradili moj producent Fayo i ja. Različitim stilom pjesama koje pokazuju sav moj dijapazon, zaintrigirat ćemo radijske urednike i publiku. Na njemu smo radili posljednjih 7 mjeseci s autorskom ekipom Branimir Mihaljević, Denis Dumančić, Luka Kovačić, Raay, Boris Đurđević, Miki Solus, Suvy, ...Album predstavlja moju najbolju i najdražu namjeru dosad, vokalnu igru kroz različite pjesme i glazbenu komunikaciju sjajnih autora. Hvala svima koji su radili na njemu i svim radijima koji će sudjelovati", rekla je Lille uoči izlaska novog albuma.

„Dugo smo radili ovaj album, svaka pjesma je rađena s posebnom energijom i s puno ljubavi. Vjerujem da će to publika osjetiti i vraćati se ovome izdanju kroz buduće vrijeme jer je ovo hrvatski pop album u punom sjaju. Puno je tu hitova i pjesama koje će se tek čuti. Radujem se što je napokon Revolucija krenula u svoj glazbeni život“, izjavio je Lidijin menadžer i producent Fayo.

U pripremi je i dvostruka ploča „Revolucija“ koja bi se uskoro trebala naći u prodaji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Getty Images) +3 Bill Cosby (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Objavljena najnovija fotografija iz zatvora nekad moćnog komičara, puno se promijenio u samo dvije godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene