Može li nadmašiti Prijović?

Brena objavila vijest koja je raspametila obožavatelje, a ono što se zatim dogodilo bilo je i za očekivati!

Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 6 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 6 Ranko Šuvar/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 1 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 2 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 3 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 4 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 6 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 7 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 8 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 9 +19 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 10 Galerija

Lepa Brena najavila je koncert u zagrebačkoj Areni, a u nepunih 24 sata karata gotovo više i nema.

Regionalna glazbena diva Lepa Brena najavila je koncert u zagrebačkoj Areni iduće godine.

"Vi znate da mi moramo planirati godinu ili dvije unaprijed, tako da, ono što me najviše raduje najaviti - dragi moji tko se želi dobro provesti i uživati u pjesmama Lepe Brene vidimo se u Areni 6. prosinca 2024.", poručila je za Extra FM.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

U nepunih 24 sata od najave koncerta karata gotovo više i nema. Rasprodan je fan pit, vip stolovi, saloni, donje tribine.

Upravo to potvrđuje veličinu ove glazbenice koja je sinoćnjim nastupom na spektakularnom četvrtom koncertu Aleksandre Prijović izazvala delirij kod publike, koja je u glas pjevala Brenine hitove.

Sada nam preostaje vidjeti hoće li se Brena zadržati samo na jednom koncertu u Areni Zagreb ili će ih, poput Prijovićke, održati više, a vjerujemo da ni njoj ne bi bio problem rasprodati pet Arena.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Danijela, Ella i Dean Dvornik +31 Ella Dvornik - 2 Zanimljivosti Ella Dvornik i Charles Pearce snimljeni su pred sudom u Puli, pojavili su se u pratnji odvjetnika, a izrazi njihova lica sve govore!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 +35 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Celebrity Pogledajte u kakvoj je haljini Prija otvorila svoj četvrti koncert, morala je paziti na baš svaki pokret!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene