Sebi dovoljna!

Lea Mijatović se vraća žešćem zvuku, poslušajte njezinu novu, čvrstu i žensku pjesmu: "Konačno sam zagrebala ispod površine"

Lea Mijatović Lea Mijatović PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Mijatović +0 Lea Mijatović Galerija

Lea Mijatović predstavlja svoj novi singl "Sebi dovoljna" i na ironičan način priča priču o jednom teškom prekidu.

"Sebi dovoljna“ peti je singl koji Lea Mijatović predstavlja u suradnji s Beton studijom. Ova snažna pjesma koja ističe raskoš Leinog vokala i njezin neosporan glazbeni talent na ironičan način priča priču o jednom teškom prekidu.

Pogledaj i ovo Lea Mijatović - 2 Malo žešći zvuk Poslušajte koju to važnu poruku koju Lea Mijatović prenosi u novom singlu: "Ušla je u moje srce"

Ova pjesma nije nastala preko noći, a Lea je dugo u sebi lomila kako svoje osjećaje pretočiti u riječi.

"Nakon dugo vremena i poticaja producenta Marka Matijevića Sekula konačno sam zagrebala ispod površine i uz njega i Marka Purišića, napisala tekst za ovu pjesmu. Kako sam naziv pjesme kaže 'Sebi dovoljna', radi se o čvrstoj ženskoj pjesmi", govori Lea Mijatović.

Video spotom htio se prikazati taj trenutak pomalo ironično i uz pomoć Ivana i Tamare Tesle koji glume u spotu. Za video spot je zaslužna ekipa Sonicyut video produkcije na čelu s redateljem Matteom Prodanom s kojima Lea radi već duže vrijeme.

"Svi koji su do sada čuli pjesmu imaju uglavnom isti komentar, a to je da sam se vratila svom starom poznatom zvuku, onom malo žešćem, jer ipak je 'doma' najugodnije", zaključila je Lea.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +19 Igor Mešin - 5 Celebrity Igor Mešin se oglasio nakon što je zabrinuo gledatelje Plesa sa zvijezdama: "Sinoć mi baš nije bilo lako!"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda žena Miroslava Ilića, rijetko se pojavljuje, a zanimljivo je kako ih opisuju njihovi susjedi!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene