Božićni evergreen

"Have Yourself A Merry Little Christmas" uz Lanu S., ali i jedno svima dobro poznato ime!

Lana S. Have Yourself A Merry Little Christmas - 2 Lana S. Have Yourself A Merry Little Christmas - 2 PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana S. Have Yourself A Merry Little Christmas - 5 Lana S. Have Yourself A Merry Little Christmas - 6 Lana S. Have Yourself A Merry Little Christmas - 4 Lana S. Have Yourself A Merry Little Christmas - 3 Lana S. Have Yourself A Merry Little Christmas - 2 +0 Lana S. Have Yourself A Merry Little Christmas - 1 Galerija

Iako za Lanu S. do kraja godine ima još dosta posla i obaveza, u svom prepunom rasporedu koncerata i snimanja, uspjela je snimiti live cover s obradom božićnog evergreena "Have Yourself A Merry Little Christmas".

Lana S. školovala se u The Purcell school of music i The Royal Conservatoire of Scotland, nastupila u nekoliko londonskih mjuzikala, surađivala sa stranim glazbenicima, a njezin perfektni engleski odlično se čuje u live obradi koju predstavlja ovog Božića. Radi se o svjetski poznatoj božićnoj pjesmi, u originalnoj izvedbi koju je otpjevao Frank Sinatra.

Pogledaj i ovo Lana S. veselo i zanimljivo Lana S. za novu pjesmu predstavila potpuno drugačiji videospot: "Inspiracija je bila maštanje o kraju pandemije"

Lana S. je za potrebe ove izvedbe snimila i video spot s live nastupom u kojem je prezentirala svoje umijeće sviranja na čak nekolio instrumenata.

U ovom video spotu Lana S. je predstavila i svoj live akustični sastav, stalnu postavu s kojom nastupa, a u čijem sastavu je Ivan Puž, ali i bivša članica grupe Luminize, Tea Mišković. Iako se radi o tročlanom sastavu, instrumenata ne nedostaje pa tako pjesme izvode na čak šest instrumenata.

Za Lanu S. je ova godina bila izuzetno dinamična, a sve je rezultiralo uspjesima na koje Lana S. itekako ima razloga biti ponosna. I dok je prošli mjesec bila glazbena gošća u Lisinskom, Žeri iz Crvene Jabuke, pozivnicu da dijeli pozornicu za ovu Novu godinu dobila je od jednog vrlo popularnog i cijenjenog glazbenika.

Have Yourself A Merry Little Christman uz Lanu S., za čije je snimanje audia palica pripala Mateu Petakaru, a za video je bio zadužen Darijan Luzar.

 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa +0 Dua Lipa Celebrity Jedna od najvećih zvijezda pobjegla s prijateljicama na odmor pa golišavim fotkama podigla temperaturu na društvenim mrežama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene