Premijera

Kristina Boban predstavlja pjesmu ''Svijet za nas'' s kojom će nastupiti u Šibeniku

Kristina Boban (Foto: PR) Kristina Boban (Foto: PR) Foto: PR

Tekst za pjesmu ''Svijet za nas'' Kristine Boban napisali su Ivo i Fani Nuić na letu iz Londona za Saudijsku Arabiju gdje žive već 25 godina.

Mlada splitska pjevačica Kristina Boban estradni je proboj počela 2015. godine.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Kristina Boban otpjevala je himnu hrabrosti "I'm a Winner", pjesmu nabijenu emocijama koja ima snažnu poruku

Nije dugo trebalo da na njenu adresu počnu pristizati ponude za nastupe i snimanje pjesama, a za prvi festivalski nastup odabrala je Zagrebački festival s pjesmom ''Putuj“. Započeta kreativna suradnja s kompozitorom Ivom Nuićem donosi joj prvu nagradu stručnog žirija na Marco Polo festivalu 2016. za pjesmu ''Otvori oči zvijezdama“ te godinu kasnije na Splitskom festivalu prestižnu nagradu za najbolju interpretaciju pjesme ''Molim se“.

Njihova umjetnička povezanost iznjedrila je i Kristinin najnoviji singl, pjesmu posebne atmosfere ''Svijet za nas“, a zanimljivo je da su tekst pjesme zajedno napisali supružnici Ivo i Fani Nuić na letu iz Londona za Saudijsku Arabiju gdje žive već 25 godina. Pjesmu će Kristina uživo otpjevati na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku 17. kolovoza. Jako se jako veseli nastupu jer iznimno poštuje festival i bezvremenske pjesme koje su ga obilježile.

''Sretna sam što je pjesma 'Svijet za nas' dobila priliku biti izvedena baš na Šansoni i dati ću sve od sebe da ju publici donesem na najbolji mogući način. Moj dragi autor Ivo Nuić, aranžer Ante Pecotić i ja s velikom smo je pažnjom snimali te bih voljela da publika prepozna trud i vjeru koju smo uložili u pjesmu“ kaže nasmijana Kristina koja je jako ponosna i na videospot u režiji Denisa Miloša i Josipa Šomodjija, sniman u Alfa studiju u Zagrebu. Naime, Kristina je sama osmislila čitavu radnju spota dok ga je Sunčica Bandić koreografirala za plesačice Akademije suvremenog plesa.

Obzirom na brojne nastupe s čak dva benda kojima je glavni vokal, Kristina će ovo ljeto provesti radno, a pripreme za nastup na Šibenskom festivalu već su u punom jeku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene