mladi bariton snažnog glasa

Kristian Marolt svoj prvi autorski singl šalje u orbitu, poslušajte pamtljivu pop melodiju i stihove!

Kristian Marolt Kristian Marolt PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kristian Marolt +0 Kristian Marolt Galerija

Kristian Marolt, nakon posljednjeg ljetnog hita "Ne daj" koji je obradio u modernoj produkciji, sada pod umjetničkim imenom Marolt, svoj prvi autorski singl "Sateliti", šalje u orbitu!

Iako je riječ o pamtljivoj pop melodiji i stihovima, ova pjesma nosi i ozbiljniju poruku. Govori o odnosu s osobom koja se poigrava vašim emocijama, igra "toplo-hladno" zbog čega se s vremenom razvija neka vrsta ovisnosti. Od tuda dolazi i usporedba sa satelitima koji stalno kruže jedan oko drugoga u hladnoj orbiti i snažno su povezani.

Stihove potpisuje upravo Marolt, a kao autor glazbe uz njega se potpisuje i Alan Dović koji je zaslužan i za produkciju pjesme.

"Alan i ja smo provodili dane u studiju tražeći moj zvuk i odlučili smo se upravo za ovo što čujemo u singlu Sateliti. Mislim da smo pronašli zlatnu sredinu u spoju energičnog pop-a i moderne produkcije što odgovara mom senzibilitetu i vokalu", izjavio je Marolt.

Redatelj spota singla „Sateliti“ je Jadranko Begić – Stripy.

"Dinamičnim spotom htjeli smo dočarati subjektivni doživljaj odnosa o kojem pjesma govori. U jednom trenutku nalaziš se obasjan suncem, a već u idućem ti se svijet okreće naopako. Kroz cijeli taj odnos zapravo osjećaš da hvataš nedodirljivo sve dok se ne probudiš iz te iluzije i shvatiš da svatko od nas zaslužuje bolje", rekao je Marolt.

Marolt, mladi bariton snažnog glasa ovim singlom otvara novo poglavlje svoje karijere i najavljuje daljnji rad na pjesmama za album.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik Ella Dvornik +25 Ella Dvornik Celebrity Nova golišava fotografija Elle Dvornik dolazi s upozorenjem: "Ne pokušavajte ovo..."

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana i Đorđe Balašević - 2 Jovana i Đorđe Balašević - 1 Jovana Balašević Jovana Balašević - 2 +13 Jovana Balašević - 1 Celebrity Kći Đorđa Balaševića prijavila supruga policiji, tvrdi da ju je zatočio nakon što je htjela otići od njega!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene