Alone, Together

Ovo ne želimo propustiti: Hauser svira sam u praznoj pulskoj Areni, ali s publikom iz cijelog svijeta

Stjepan Hauser Stjepan Hauser PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser Stjepan Hauser +0 Stjepan Hauser Galerija

Stjepan Hauser zasvirat će u pulskoj Areni, koja za njega ima posebno značenje.

Stjepan Hauser s ponosom najavljuje poseban nastup "Alone, Together" u praznoj pulskoj Areni! No ipak, na ovom nastupu očekujemo publike više nego ikad, i to one virtualne jer će streaming nastupa biti dostupan diljem svijeta na njegovu YouTube kanalu - u ponedjeljak, 27. 4. s početkom u 19 sati!

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Tim će se posebno osmišljenim nastupom i naš slavni violončelist pridružiti glazbenicima koji podržavaju i posvećuju svoju glazbu svim djelatnicima koji rade na prvoj liniji obrane protiv koronavirusa. Uz to, Stjepan na ovaj način također podržava COVID-19 Solidarity Response Fund.

Već sad možete namjestiti alarm na linku za streaming iz Arene, prostora koji za Hausera ima posebno značenje i u kojoj je svirao nekoliko puta pred tisućama obožavatelja.

“U ova teška vremena ljudski je duh pokazao svu svoju snagu. Našli smo ga u ljudima koji nas svakodnevno okružuju, a čiji izvanredan posao spašava živote, u radnicima koji su na prvoj liniji i svima nama koji smo samo ostali kod kuće. Premda smo prisiljeni biti razdvojeni, ostali smo zajedno. Ostanimo zajedno dok držimo razmak i nađimo nadu u našoj humanosti”, poručuje Hauser, koji će kroz ovaj jedinstveni događaj još jednom svijetu pokazati i ljepotu naše pulske Arene.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) +0 Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Celebrity Monika Kravić uhvaćena s novim dečkom u izdanju u kakvom je ne viđamo inače, potpuno su se opustili

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene