Nikad sretniji

Monika Kravić uhvaćena s novim dečkom u izdanju u kakvom je ne viđamo inače, potpuno su se opustili

Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (Foto: John Pavlish) +0 Monika Kravić (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Galerija

Monika Kravić u vezi je s odvjetnikom Franom Olujićem od jeseni prošle godine.

Čini se da ćemo Moniku Kravić i njezina dečka, uglednog odvjetnika Frana Olujića sve češće viđati po zagrebačkim ulicama. 

Pogledaj i ovo Monika Kravić imala se i čime pohvaliti! Monika Kravić prvi put objavila fotografiju s drugim mužem, samozatajnog odvjetnika s kojim ima dijete dugo je skrivala od javnosti!

Par  je prvi put snimljen skupa sredinom ožujka u šetnji hrvatskom metropolom, a Story ih je uhvatio i prošlog tjedna na polupraznim ulicama. Monika i Fran bili su u ležernom, sportskom izdanju te su se držali za ruke. Bivša televizijska voditeljica izašla je bez šminke na licu. 

Inače, prema pisanju nekih domaćih medija, par je u vezi od jeseni prošle godine. S vremenom su se odlučili sve manje kriti, pa su viđeni u javnosti na večeri u zagrebačkom restoranu, a kasnije i u šetnji. 

Monika je od 2003. godine bila u braku sa sinom Zdravka Mamića, Marijem Mamićem, a nakon udaje odlučila se povući iz javnosti i posvetiti obitelji. U braku je rodila dvoje djece, a za razvod bivših supružnika saznalo se 2017. godine.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene