KnockOut Snow Festival

Ove zime Les Orres je IN!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najpopularniji hrvatski snježni festival KnockOut Snow Festival predstavlja novu destinaciju, jedno od najatraktivnijih francuskih skijališta - Les Orres! Uz vrhunske glazbene i zabavne sadržaje, KnockOut Snow Festival predstavlja i snježne atrakcije poput bob staze, boardcross staze, klizanja te druga uzbuđenja.

Francuski skijaški centar Les Orres nova je oaza KnockOut Snow Festivala, koji nas i ove sezone očekuje u hrvatskom skijaškom tjednu od 3. do 10. siječnja 2015. Prekrasno i atraktivno skijalište nalazi se iznad grada Embruna i doline Durance i pruža prekrasan pogled na Serre-Ponçon, najveće umjetno jezero u Europi. Netaknuta priroda i gusta crnogorična šuma samo su dio prirodnih ljepota francuskog skijališta koje oduzima dah. Do sada su nastup na KnockOut Snow Festivalu 2015. potvrdili grupe Vatra i S.A.R.S.

Pogledaj i ovo showbuzz Nezaboravan tulum Vatra i Edo Maajka razbudili francuske Alpe

Skijalište Les Orres leži na nadmorskoj visini od 1550 do 2750 m i ima čak 100 kilometara staza. Osim 21 crvene staze, što skijalištu daje posebnu draž, osobito za iskusnije skijaše, tu su još 4 crne, 6 plavih i 7 zelenih. Crna staza La Pousterle jedna je od tri staze u Francuskoj odobrene od strane Međunarodne skijaške federacije te ugošćuje trke Europskog skijaškog kupa. No ni oni slabijeg skijaškog znanja neće biti nesretni, jer se u podnožju planine nalaze lagane, široke staze, koje bez problema primaju veliki broj skijaških početnika.

Mladi iz cijele regije ove će godine uživati i u rekreativnoj bob stazi Orrian Express, koja se prostire na više od 1.5 km dužine te ima visinsku razliku od čak 710 metara, uz tri oštre spirale. Ovakva turistička atrakcija jedinstvena je francuskim skijalištima u Hautes Alpama. Ljubitelji ekstremnog oblika skijanja oduševit će se izvrsnom boardcross stazom i snowparkom, a tu su i brojni drugi noviteti poput paraglidinga, vožnje snowmobilima, biathlon, dog sledding, klizanje te brojna druga iznenađenja. Podno skijališta nalazi se grad Embrun, tradicionalni francuski skijaški centar, s apartmanskim kućama napravljenih od drva te velikim apartmanskim zgradama. Resort je opremljen s više od 50 Wi-Fi Hotspot-ova, a pristup je besplatan uz registraciju.

Za ovogodišnju KnockOut snježnu avanturu do sada se prijavilo više od 300 mladih iz cijele regije, a za najbrže zaljubljenike u snježne radosti i odličnu glazbu, KnockOut tim je pripremio je poseban popust. Prvih sto sretnika koji se prijave do 15. rujna dobit će popust od 300 kuna pa tako cijena koja uključuje prijevoz, smještaj i skijašku kartu iznosi samo 2199 kn po osobi! Za sve one željne adrenalina i uzbudljivih skijaških dana na odličnim stazama sportskog centra Les Orres, tu je i novogodišnji termin od 28.12. do 03.01.2015., koji nema KnockOut festivalski program, no za zabavu će biti zaduženi DJ-i čija će imena biti uskoro poznata.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene