Zabavna večer

'Ženska priča' u Book caffeu: Gošće Jelena Veljača & Aleksandra Orlić

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Spisateljica i stand-up komičarka Marijana Perinić, Centar za kreativno pisanje

i Book caffe, pod pokroviteljstvom Franck kave , u prvim danima proljeća nastavljaju s pričama zanimljivih žena u programu ŽENSKA PRIČA.

Pogledaj i ovo Ida Prester ''Razočaraš se...'' Ida Prester o Tik-Tok filteru za uljepšavanje koji nameće nerealne standarde ljepote: ''Curice danas rastu u užasno toksičnoj atmosferi''

U nastavku druge sezone Ženske priče, nakon gostovanja Mirjane Krizmanić, Sanje Pilić, Anđe Marić, Mani Gotovac i Irene Škorić, Ženska priča ide dalje s predstavljanjem uspješnih i nagrađivanih žena. Još jedan utorak za Žensku priču nastavlja se 31. ožujka 2015. U dvosatnom programu u Bookcaffe-u, voditeljica, stand-up komičarka i spisateljica Marijana Perinić predstavit će nove gošće, Jelenu Veljača i Aleksandru Orlić.

Ženska priča već drugu sezonu u Bookcaffeu dočekuje svoju vjernu publika koja s nestrpljenjem čeka utorak u kojem Marijana Perinić opušteno, nasmijano, inteligentno, britko i duhovito predstavlja svoje gošće, razgovara s njima o pisanju, inspiraciji, ljubavima stvarnim, ali ponajviše o onima koje u knjigama završavaju.

Tako će biti i 31.3.2015. jer u novom književnom susretu, Marijana Perinić dovodi jednu od najpoznatijih glumica i TV scenaristica, Jelenu Veljaču čija ljubav prema umjetnosti ne završava na filmu. Uz pisanje scenarija za hrvatske telenovele, Jelena je ljubav i strast prema pisanju prenjela prvo u novine gdje je dugi niz godina pisala kolumne koje su na zadovoljstvo njenih čitatelja objavljene u zbirkama Mama vam je cijelo vrijeme lagala i Tatine curice. Jelena kaže da je pisanje kolumni posao iz njezinih snova. Putuje po svijetu i upoznaje uspješne književne zvijezde, te s njima razmjenjuje iskustva po pitanju pisanja, karijere, uspjeha. Osim te serije intervjua, Jelena je pisala i o televiziji, filmovima, literaturi, ali kroz ženske likove Jelenina svestranost i izuzetno zanimljiva biografija privući će brojne posjetitelje u Bookcaffe i osigurati još jednu nezaboravnu Žensku priču.

Aleksandra Orlić za sebe kaže da je zaljubljena u fotografiju, ali je vara pisanjem. Fotografira za dušu, piše za novac. Lista njenih “ljubavnika od riječi” je sljedeća: Zarez, Vijenac, Quorum, Hrvatski filmski zapisi, Treći program Hrvatskog radija, Zuhra Light show, Svijet, Globus, Playboy, Klik, Viva, Gala Styla, a trenutačno je u sretnoj vezi s časopisom Cosmopolitan, u kojem radi kao urednica weba i izvršna urednica u tiskanom izdanju. To je samo mali dio njene izuzetne biografije iza koje se krije pametna, obrazovana, talentirana i šarmantna malada žena, koja će proljetno izdanje Ženske priče učiniti još zanimljivijim.

Uživajte s nama na Ženskoj priči uz Jelenu Veljaču, Aleksandru Orlić i šarmantnu, nasmijanu i inspirativnu voditeljicu Marijanu Perinić. Uz razgovor sa sjajnim gošćama, imat ćete priliku kupiti i njihove knjige po izuzetno povoljnim cijenama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene