Pogledajte i vi

Klapa Sebenico predstavlja novi spot za pjesmu 'Nebo je odlučilo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Klapa Sebenico svojoj je publici predstavila novu pjesmu 'Nebo je odlučilo'. Upravo tom pjesmom klapa najavljuje rad na svom prvom autorskom albumu, a za tu pjesmu snimili su i video spot.

Tri dana snimanja trebalo je klapi Sebenico da završi svoj video broj za pjesmu 'Nebo je odlučilo'. Prvi dan snimalo se po šibenskim kalama, drugi dan snimalo se u predivnom Kanalu Sv. Ante, a treći dan na novouređenoj plaži Banj gdje se pojavljuje i manekenka Matea Erceg.

Pogledaj i ovo showbuzz Uveličale događanje Domaće zvijezde iz svojih domova nastupile na virtualnoj dodjeli Večernjakove ruže

Tomislav Bralić i klapa Intrade spremaju se za Kanadu i Ameriku!

 

Upravo drugi dan je bio i najlijepši, kad se plovilo šibenskim arhipelagom na predivnom katamaranu. 'Bonaca, sunce i predivni pogled čak i nas koji smo tu rođeni nisu ostavili ravnodušnim, a zamislite kako će tek cure sa kontinentalnog dijela hrvatske reagirati kad pogledaju naš spot. Ova pjesma je još jedno od oružja koje će Šibenčanima uvelike olakšati osvajanje kontinentalki i zato im unaprijed kažemo 'nema na čemu'', uz smijeh nam je izjavio Ivica Vlaic, Sebenikovac koji je bio i član 'Klape s Mora' na prošlogodišnjem Eurosongu.

Redatelj Željko Petreš i snimatelj Zoran Lucić su krivci za ovaj video broj , a na vama je samo da se opustite i uživate .
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene