Velika proslava

Klapa Cesarice uz velika glazbena imena proslavile 20. godina

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovaj tjedan protekao je popraćen raznim velikim glazbenim događajima, a jedan od njih bila je proslava 20. godine postojanja klape Cesarice u velikoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

U sklopu raznolikog repertoara na kojem su prevladavale dalmatinske pisme, ali i melodije Makedonije, Rusije i drugih zemalja, Cesarice su još jednom potvrdile svoju poziciju jedne od najboljih ženskih klapa.

Pogledaj i ovo Boris Novković - 2 Nakon pet godina Boris Novković odbrojava dane do Lisinskog, a za publiku je pripremio pravi doživljaj: ''Gasim elektriku...''

Klapa Sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice nastupila u strazburškoj katedrali

Iznimnom vokalnom kvalitetom, zanimljivim programom i prezentacijom fotografija i tekstova u kulisi, ove etablirane glazbenice prenijele su publici slavljenički ugođaj svoje obljetnice. Na pozornici su im se priključili vrhunski glazbenici Vlatko Stefanovski, Tamara Obrovac, Uroš Rakovec i bivše članice upotpunivši zanimljivu koncertnu večer. Cesarice su tako još jednom pokazale raskoš svojih glasova, raznolik i netipičan repertoar te oduševile i kritiku i publiku.

Svojim posljednjim i još uvijek aktualnim albumom 'Klapa CESARICE & edin KARAMAZOV' predstavile su se pjesmom „Ah, kade e mojto libe“, a izvedba pjesme „Ča vridi“ donijela ima je i nominaciju Porina u kategoriji 'Najbolja izvedba klapske glazbe'.

Klapa Cesarice nude još pregršt divnih pjesma s posljednjeg albuma i koncerata koji tek slijede, a da bi bili u toku svih događanja koja će vam ove iznimne glazbenice tek priuštiti pratite njihovu službenu Facebook stranicu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene