Ne propustite

Jole dolazi u Culture Club Revelin 22.3.2014

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najbolji hrvatski zabavljač Jole 22.3.2014 dolazi u Culture Club Revelin

Najbolji hrvatski zabavljač Joško Čagalj- Jole, ponovno dolazi 22.03.2014 u goste Dubrovčanima i obećava lud provod do ranih jutarnjih sati.

Pogledaj i ovo showbuzz Prljavci u Revelinu Jasenko Houra: 'Bregović je najzaslužniji za razvoj glazbene scene'

Prilika je to za fanove iz Dubrovnika a i šire da uživo poslušaju hitove "Duša od papira", "Nosi mi se bijela boja", "Čaša vina, "Jednina i množina", "Zove, zove, Jole Jole", "Kamatarka", ali i nove glazbene uspješnice, poput velikog ovosezonskog hit singla "Bailando solo" koji je obilježio vrele ljetne dane.

Jole proslavio 42. rođendan uz svoje 4 najdraže cure!

Sa prvim nastupima po splitskim klubovima krenuo je 1988. Godine, gdje se već na prvim nastupima pokazao kao izvrstan showman i zabavljač, a u nekoliko navrata svirao je u pratećem bendu Tedija Spalata, Dražena Zečića i Vinka Coce. Na jednom od tih mnogobrojnih nastupa zapazio ga je poznati hrvatski hitmaker Tonči Huljić i otada hitovima osvaja radijske etere i puni klubove i dvorane širom zemlje.

Popularnog pjevača u svakom gradu , kojeg posjeti dočeka ga njegova vjerna publika, što i ne čudi, budući da su sve njegove pjesme kao stvorene za odličnu feštu. Izgleda da Jole ima „nos“ za prepoznavanje hitova, budući da u stvaranju mnogih pjesama i sam sudjeluje.

Nedavno je izdao singl 100 godina samoće', koji je na prvu osvojio Joline mnogobrojne obožavatelje, a zatim i top liste i plesne podije.

Ulaznice u pretprodaji 40 kn, a na ulazu 70 kn. VIP ulaznice 100 kn, dostupni su i paketi ulaznica 2+1 gratis = 80kn.  Vrata Culture Cluba Revelin se otvaraju u 23 h, a koncert počinje u 00:30h.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene