ne propustite

Jelena Rozga u Clubu ROKO u petak 29. studenog!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Cirkus', 'Nirvana', 'Obožavam', ali i mnogi drugi Jelenini hitovi rasplesat će sve koji dođu u petak, 29. studenoga u zagrebački Club Roko.

'Zagrebačka publika ima posebno mjesto u mom srcu. Velika su mi podrška sve ove godine, a koncerti u Zagrebu su uvijek za pamćenje', kaže Jelena Rozga, koja je do sada objavila sedam studijskih albuma, a sljedeći bi, kako predviđa, trebao izaći početkom iduće godine.

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

Još kao djevojčica, Jelena je pokazala interes za ples i glazbu. Ljubav prema pjevanju prevagnula je naspram ljubavi prema baletu te Jelena 1996. postaje pjevačicom grupe Magazin. 2006. godine nastupom na Dori najavila je solo karijeru pjesmama „Oprosti mala“ i „Ne zovi me Marija“, koje ubrzo postaju veliki hitovi.

Jelena Rozga - Najslušaniji izvođač u regiji!

2011. godine Jelena je izdala svoj drugi samostalni album 'Bižuterija', koji je u samo mjesec dana prodan u više od 15 tisuća primjeraka te je za njega osvojila Zlatnu ploču. Iste godine osvojila je Porina za Hit godine te snimila još jednu uspješnicu s grupom „Connect“ pod nazivom „Dalmatinka“, koja je postala veliki ljetni hit.

Rozgin posljednji singl 'Cirkus' polako osvaja vrhove top ljestvica, a kako sam kaže autor većine Jeleninih tekstova, Tonči Huljić, novi Rozgin album trebao bi biti upravo na tragu ove pjesme.

Ova nekada krhka balerina svojom energijom ne prestaje oduševljavati publiku gdje god se pojavi pa tako u odličnu atmosferu u petak u Roku iza 22 sata ne treba ni sumnjati. Svoje ulaznice za koncert kupite u pretprodaji po cijeni od 40 kuna u Clubu Roko.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene