live-stream

Hauser najavio poseban nastup: Glazbenik će nastupiti sam u praznoj pulskoj Areni 27. travnja

Stjepan Hauser Stjepan Hauser DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Stjepan Hauser Galerija

Streaming nastupa bit će dostupan diljem svijeta na Hauserovom YouTube kanalu u ponedjeljak 27. travnja od 19 sati.

HAUSER je s ponosom najavio poseban nastup u praznoj pulskoj Areni! No ipak, na ovom nastupu očekujemo publike više nego ikad, i to one virtualne, jer će streaming nastupa biti dostupan diljem svijeta na HAUSEROVOM YouTube kanalu - u ponedjeljak, 27. 4. u 19 sati.

Pogledaj i ovo Stjepan Hauser našao onu pravu? Hauser u društvu tajanstvene brinete u prozirnoj haljini uzbuđeno poručio: ''Ona je ta, ljudi!''

Tim će se posebno osmišljenim nastupom i naš slavni violončelist pridružiti glazbenicima koji podržavaju i posvećuju svoju glazbu svim djelatnicima koji rade na prvoj liniji obrane protiv korona virusa. Uz to, HAUSER na ovaj način također podržava COVID-19 Solidarity Response Fund.

Već sad možete namjestiti alarm na linku za streaming iz Arene, prostora koji za Hausera ima posebno značenje i u kojoj je svirao nekoliko puta pred tisućama obožavatelja.

“U ova teška vremena, ljudski je duh pokazao svu svoju snagu. Našli smo ga u ljudima koji nas svakodnevno okružuju, a čiji izvanredan posao spašava živote, u radnicima koji su na prvoj liniji i svima nama koji smo samo ostali kod kuće. Premda smo prisiljeni biti razdvojeni, ostali smo zajedno. Ostnimo zajedno dok držimo razmak i nađimo nadu u našoj humanosti”, poručuje Hauser, koji će kroz ovaj jedinstveni događaj još jednom svijetu pokazati i ljepotu naše pulske Arene.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) +2 Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Getty Images) Celebrity Forbes ga proglasio milijarderom, no pobunio se jer smatra da su ga podcijenili: "Znate što radite"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene