Veliki koncert

Halid Bešlić na Valentinovo će razveseliti zaljubljene Karlovčane

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Halid Bešlić priprema pravi glazbeni spektakl u Karlovcu!

Povodom koncerta za Valentinovo, koji će se 14.02.2015., održati u Karlovcu, Halid Bešlić rekao je kako se jako veseli ovom koncertu u gradu za kojeg ga vežu lijepe uspomene.Vrlo emotivan Halid, čije pjesme diraju svako srce, plemenita karaktera, za koncert u Karlovcu priprema jedno posebno iznenađenje kojem se i sam izuzetno veseli.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić rijetko je u javnosti Halid Bešlić suprugu je upoznao na početku karijere, vjenčali su se u trošnoj zgradi, a ona mu je svih ovih godina podrška iz sjene

Halid Bešlić priprema veliki koncert za Valentinovo 14. veljače u Karlovcu

'Na koncert sam pozvao meni jednog jako dragog gosta, koji ima posebno mjesto u mom srcu. Ne mogu još otkriti o kome se točno radi, ali drago mi je da sam na neki način i ja utjecao na njegov život, baš kao što je i on na moj. Žao mi je što je od mog pos ljednjeg koncerta u Karlovcu prošlo više od četiri godine i to sada treba ispraviti', rekao je Halid Bešlić.

Koncert na dan zaljubljenih izazvao je veliki interes publike, a pjevač zajedno sa svojom ekipom garantira izvrsnu produkciju, odličan razglas, spektakl te čarobnu noć u gradu u kojem je posljednji koncert imao prije više od čak četiri godine.

Ulaznice se nalaze u prodaji, po cijeni od 60 kuna, na prodajnim mjestima: caffe bar Monaco, caffe bar Korner (dvorana) i na prodajnim mjestima Eventima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene