imaju što slaviti!

Omiljeni zagrebački bend nedavno je objavio sretnu vijest, a sada su ponovno dali publici razlog za veselje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najavljeni koncert Pavela u Aquariusu 2.7. bit će ujedno i dugooočekivana koncertna promocija albuma te proslava upravo osvojenih Porina!

Omiljena zagrebačka grupa Pavel napokon će zasvirati uživo pred publikom te predstaviti pjesme s novog albuma ‘Ennui’ koji je ovih dana ovjenčan prestižnom glazbenom nagradom Porin za album godine te za najbolji pop album! Osim u ove dvije prestižne kategorije, Pavel su osvojili Porin za najbolju vokalnu suradnju za pjesmu ‘Ne daj na nas’ i za naslovnicu albuma te postali apsolutni pobjednici ovogodišnje dodjele Porina. Najavljeni koncert u Aquariusu 2.7. bit će ujedno i dugooočekivana koncertna promocija albuma te proslava upravo osvojenih Porina!

Pogledaj i ovo FiloSofia bogat program Proljetno izdanje JazzHR festivala na pozornicu Tvornice kulture donosi renomirana imena iz svijeta jazza

"Nakon dugo vremena, prvi "pravi" koncert Pavela i to u klubu u kojem sam prije više od desetljeća gledao sjajne nastupe i domaćih i stranih glazbenika, a jedan od prvih nastupa mog sada “pokojnog” Ramireza je bio upravo u Aquariusu. Bit će to lijepa večer." – poručio je Aljoša Šerić o nadolazećem koncertu.

Koncert će se održati na otvorenoj terasi s pogledom na Jarunsko jezero, a prodaju je pušteno 300 ulaznica putem sustava Eventim.hr. Prvih 50 kupaca ulaznicu će moći kupiti po cijeni od 90 kuna, redovna cijena ulaznice je 100 kuna, a ako ih ostane na dan koncerta, cijena će biti 120 kuna. U slučaju popuštanja mjera do koncerta u prodaju će biti puštene dodatne ulaznice. Koncert nije sjedeći.

Koncert će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem Natječaja "Jer svirati se mora" provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) +4 Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Celebrity Izabel Kovačić jako se obradovala kada je na stadionu ugledala poznato lice, evo tko joj je izmamio ovakav osmijeh

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene