Unatoč svim naporima

Ljubitelje omiljenog glazbenog festivala dočekala tužna vijest, IN musica ove godine neće biti: "Hvala na razumijevanju"

In Music Festival In Music Festival PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Music Festival Galerija

Popularni glazbeni festival INmusic neće biti održan ove godine, što je potvrđeno od strane organizatora.

Ljubitelje popularnog zagrebačkog glazbenog festivala INmusic dočekala je vijest koja je sve rastužila i razočarala, nakon što je na njihovim službenim profilima na društvenim mrežama objavljeno kako se isti ove godine neće održati.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli INmusic festival (@inmusic_festival)

Pogledaj i ovo showbuzz Jarun gori RASPLESANI JARUN Počeo INmusic festival

"Hvala vam na strpljenju i riječima podrške proteklih nekoliko mjeseci i ispričavamo se što nismo mogli ranije odgovoriti na vaše brojne upite o budućnosti festivala. Uložili smo velike napore kako bi se INmusic festival održao i ove godine, no nažalost moramo vas obavijestiti da se INmusic festival u 2023. godini neće moći održati.

Kao i proteklih 17 godina, nastavili smo ulagati svu svoju snagu i resurse u realizaciju festivala na prepoznatljivoj razini međunarodne programske i produkcijske kvalitete koju vi kao publika očekujete i zaslužujete. Posljedice pandemije, rata u Ukrajini, inflacije i općenite nesigurnosti koju mnogi od nas osjećaju, rezultirali su uvjetima koji onemogućuju realizaciju nezavisnog festivala poput INmusic festivala.

U pristojećim uvjetima nije moguće i ove godine pružiti vam najbolji mogući međunarodni glazbeni program uz cijenu ulaznice prilagođenu kupovnoj moći naše sredine.

Ne želeći se odreći niti jednog od ta dva osnovna principa INmusic festivala, koji ste preko 15 godina svojim sudjelovanjem omogućavali, podržavali i usmjerili njegov razvoj i napredak, zaključili smo da ćemo dosadašnje napore usmjeriti u stvaranje preduvjeta za stabilnim nastavkom održavanja INmusic festivala u budućnosti.

Nadamo se da će se 16. izdanje INmusic festivala održati 2024. godine i da ćemo u narednim mjesecima moći najaviti i datume njegova održavanja.

Hvala vam na 15 divnih izdanja koje ste oplemenili svojom pristunošću i ljubavi prema glazbi u čiju snagu i ljepotu osobno vjerujemo. Hvala vam i unaprijed na razumijevanju i strpljenju dok pokušavamo prevladati postojeće prepreke i osigurati povratak vašeg i našeg INmusic festivala", stoji u službenom priopćenju koji je objavljen na profilu festivala na Instagramu.

Ta je vijest zatekla obožavatelje i poklonike festivala, od kojih su im mnogi u komentarima uputili riječe podrške.

"Ostanite jaki, 2022. godine bilo je čarobno", "Kako dobar festival! Hvala na svim uspomenama i nadam se da će sve proći dobro i da se vidimo 2024. godine", "Tugi plaki", "Užasne vijest", "Plačem", "Kakva šteta", Ajme, ali bravo za odluku", neki su od komentara.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 2 Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 1 +11 Martina Vrbos - 2 Nekad i sad Naša pjevačica nekad je imala 50 kilograma više i kratku plavu kosu, a danas ne nalikuje na staru sebe i izgleda kao druga osoba!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Roberts - 3 Ashley Roberts - 4 Ashley Roberts - 2 Ashley Roberts - 1 +4 The Pussycat Dolls (Foto: AFP) Celebrity Grudi je prekrila s dva komadića tkanine, ali kad se okrenula, u prozirnoj haljini nije uspjela sakriti baš ništa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene