Zaželjeli ga se

Gibonni rasprodao Arenu Zagreb, srećom po sve njegove obožavatelje, dodan je novi datum

Gibonni Gibonni Pixsell 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Gibonni Gibonni +0 Gibonni Galerija

Gibonni je prije samo nekoliko tjedana najavio proslavu 35 godina karijere velikim koncertom u Areni Zagreb, a da ga se publika zaželjela, ništa ne dokazuje više od činjenice da je koncert rasprodan u rekordnom roku! Srećom po sve njegove obožavatelje, dodan je novi datum - 10. ožujka 2023.!

Prije nekoliko dana Gibonni je objavio i novu pjesmu "Pijesak nošen vjetrom". Četvrti je to singl s EP-a "U po ure", koji je istovremeno dobio i sjajan prateći videospot u režiji Matka Petrića. Otvara ga moćna gitara Vlatka Stefanovskog, stalnog suradnika na Gibonnijevim albumima od kraja devedesetih. U kombinaciji sa svjetski glasovitom ritamskom sekcijom koju smo upoznali još na "Mirakulu", a koju čine basist Pino Paladino i bubnjar Manu Katche, to je prava tour de force, odnosno demonstracija moći vrhunske ekipe glazbenika, rasna rock-pjesma je i jedan od budućih koncertnih favorita.

Pogledaj i ovo Zlatan Stipišić Gibonni Svima je slomila srce Priča kao iz filma: Gibonni napisao pjesmu konobarici kako bi je spriječio u njenom naumu, a evo i kako je ona reagirala!

Uz violinu sjajnog Marka Ramljaka i dojmljivi zvuk masinqua, iza kojeg ponovo stoji Haddis Alemayehu Haddinqo, opet smo u čas na world music terenu koji se opet pretapa u dinamičnu ''pjesmu divlju'', pravu rock-himnu, za koju nema sumnje da će vam se na prvu uvući pod kožu.

Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi.
Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj već i diljem regije. "Tempera", "Činim pravu stvar", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Udica" i "Lažu fotografije" samo su neke od onih zbog kojih se uvijek traži karta više za njegove koncerte. I za novi datum koncerta u Areni Zagreb, Gibonni je najavio da će pjevati uz vrhunski bend i brojne prijatelje iznenađenja.

Gibonni je i za drugi koncert u Areni Zagreb osigurao poseban paket za one koje je nazvao "službenim udvaračima". Specijalni kontingent od 400 paketa za sve koji žele drage im djevojke i žene povesti na koncert u prodaji će biti za sve sektore.

Ulaznice za Gibonnijev drugi koncert u Areni Zagreb koji podržava bravo! u prodaju kreću 2. siječnja 2023. u 12 sati i možete ih nabaviti u sustavu Entrio.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +26 Ivana Knoll Celebrity Knoll objavila snimke dočeka s holivudskim glumcem, kaže da su prijatelji, a prati je čak i na Instagramu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +27 Jelena Karleuša - 3 Zanimljivosti Jelenu Karleušu snimili na dočeku Nove godine, fotke se dosta razlikuju od onih koje sama objavljuje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene