Novo ime

A na INmusicu nastupit će i...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Otkriveno još jedno ime koje će 'prašiti' na ovogodišnjem INmusicu...

Indie pop bend Future Islands još je jedno potvrđeno ime jubilarnog desetog izdanja INmusic festivala koji će se održati od 22. do 24. lipnja na jarunskom Otoku mladosti.

Pogledaj i ovo KOIKOI Pojačanje! Sjajne glazbene snage iz Zagreba i Beograda - Them Moose Rush i KOIKOI pridružuju se spektakularnom line-upu INmusic festivala!

70.000 ljudi tri dana po kiši uživali na INmusicu

Bend iz Baltimorea čine Gerrit Wellmers (klavijature), William Cashion (bass, akustična i električna gitara) te karizmatični frontman Sammuel T. Harring. Na prvi pogled sasvim miran i pristojan mladić koji na pozornici postaje kontrast sam sebi i pokazuje svoju drugu stranu te svojom ekscentričnosti, pokretima i energijom podsjeća na najbolje trenutke jednog Henrya Rollinsa, dok istovremeno pjeva svoje pop balade uz povremeno 'zavijanje'. Upravo su nastupom kod Lettermana svoj jedinstven i beskrajno simpatičan live izričaj približili i svjetskoj publici. Pjesma koju su tada izvodili njihov je najveći singl 'Seasons (Waiting for you)', a koja je završila na mnogobrojnim popisima najboljih i najomiljenijih singlova protekle godine, priopćio je INmusic.

Osnovani su 2006. godine, imaju četiri albuma iza sebe, a zadnji 'Singles' iz 2014., sudeći po kritikama, je njihov najbolji album te im je donio najveću publiku. Q magazine je 'Singles' opisao kao 'briljantan i očaravajuć album', a hvalospjevima se, između ostalih, pridružio i magazin Mojo koji je ustvrdio da njihova 'ekstatična melankolija nikada nije zvučala tako slobodno'.

Američki glazbeni časopis Rolling Stone uvrstio ih je 2014. među deset najboljih novih izvođača. Gostovali su u Zagrebu prošle godine kada su rasprodali koncert.

Festival koji će se održati na jarunskom Otoku mladosti, kao i na Otocima Trešnjevka i Univerzijada gdje će biti smješten festivalski kamp, već je ranije potvrdio da će na njemu nastupiti Placebo, Black Rebel Motorclycle Club, Eagles of Death Metal, We Are Shining i Frank Turner. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene