Petak 13.

Ovakvo Valentinovo sigurno nikada niste imali! Totalno freaky

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Freaky Friday donosi proslavu Valentinova za koju nećete moći reći da je nalikovala ni jednoj prijašnjoj!

Približavanjem Valentinova naglo se razbude domaći glazbenici, čak i oni za koje inače tijekom godine ne znate čime se točno bave, spremni da kapitaliziraju Dan zaljubljenih – ako vam je dojadilo provesti večer na još jednom sladunjavom koncertu ili na još jednoj kvaziromantičnoj večeri uz svijeće, Freaky Friday donosi proslavu Valentinova za koju nećete moći reći da je nalikovala ikojoj prijašnjoj!

Pogledaj i ovo showbuzz šokantno PRAVO ČUDO Probada se oštim predmetima bez posljedice!

Halid Bešlić priprema veliki koncert za Valentinovo 14. veljače u Karlovcu

U petak, 13. veljače, Valentinovo se čeka u Pogonu Jedinstvo, staroj tvornici na savskom nasipu (blizu zgrade HRT-a)! Vrata dvorane otvorit će se u 20 sati, a potom slijede scenski, glazbeni, vizualni i likovni programi koji će vam se usjeći u pamćenje! Freaky Friday, koji se uvijek održava na petak trinaesti, svoj pomaknuti koncept noćne kulture i zabave obogaćuje – antivalentinovskim slavljem!

Središnji gosti ovog crno-crvenog petka stižu iz Las Vegasa – SwingShift SideShow trupa je freak show performera čiju jezgru čini upravo jedan zaljubljeni par. Andrew S. i Kelvikta the Blade nisu međutim još jedan par iz susjedstva! Možda i najekstremniji američki fakirsko-cirkuski duet zbunio je već i svjetske znanstvenike svojim konstantnim preispitivanjem mogućnosti ljudskoga tijela.

Muški dio para sposoban je relocirati čak i vlastito srce, spustiti ga na način da njegovo kucanje bude vidljivo niže prsnoga koša, a potom ga ponovno gurnuti natrag, gdje mu je i mjesto!

To do ušiju zaljubljeno srce kuca za njegovu dragu, majstoricu vaginalnog pikada – tajlandske strelice smrti pucaju zahvaljujući ženskim mišićima i uvijek pogađaju metu!

Ako vas je već ovo zaintrigiralo, znajte da tu njihovom bizarnom scenskom vokabularu nije kraj – osim po sideshow klasicima, SwingShift Sideshow poznat je ponajviše po nikad viđenim originalnim točkama u napetoj predstavi koja se gleda s ruba stolca!

Za ljubitelje začudnih likovnih umjetnosti, izložbu priprema uspješni hrvatski dizajner i multimedijalni umjetnik Vladimir Končar. Iza tajanstvenog naziva „Love is in the hair“ kriju se radovi sastavljeni od ljubavnih poruka ispisanih – stidnim dlakama!

Ako ste propustili pribaviti valentinovsku čestitku za svoga voljenog ili voljenu, ovi će se originalni radovi na licu mjesta moći i kupiti!

Na plesnom podiju rasplesat će vas FF-ov eklektični DJ Ivan Krželj, dok ćete na zidovima Jedinstva očima izbjegavati vizuale iz kultnog horora „My Bloody Valentine“.

Ulaznice za freakasto Valentinovo u prodaji su u Octopus piercing studiju u Zagrebu (Gundulićeva 37). Pretprodajna cijena od 50 kuna vrijedi do 6. veljače, nakon čega će ulaznice stajati 70 kuna! Za informacije o bankovnim uplatama, kao i detaljniji opis događaja posjetie web stranice www.cirkus.hr ili Facebook stranicu Freaky Friday.

Program Freaky Friday organizira Mala performerska scena uz podršku Ministarstva kulture, Grada Zagreba, Badakua, Octopusa, Reklamatika, Pogona i zaklade Kultura nova.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene