Nova imena

Festival u Tisnom 'Stop Making Sense' objavio popis izvođača

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Stop Making Sense festival u Tisnom najavio je potpuni lineup izvođača za 2013. godinu.

Od 1.-4. kolovoza na popis izvođača naći će se tako Sebo K i Session Victim, čime je ovogodišnji lineup najveći do sada. Dovodeći neke od najvećih imena u Tisno, SMS je zaradio simpatije Steve Buga, T.Williamsa, Midlanda i Ame&Dixon, a festival označava slavljenje elektronske glazbe, odmora utopljenog u suncu i uzbudljiv mini-odmor, sve u jednom.

Pogledaj i ovo showbuzz Tko je to uznemiruje? O neugodnim SMS porukama koje netko šalje u njezino ime - 'Samo želim mir'

>> Besplatni koncerti na zagrebačkom gornjem gradu!

Danza Macabra iz Slovenije te ruski Plusplusplus pridružuju se Stop Making Sense obitelji, a kao domaćini večeri na Wood stageu predstavljaju Sebo K. Trouble Vision na brodskim zabavama predstavljaju teškaše Session Victim, dok se John Talabot drži kopna. Electric mind su domaćini Mano De La Tough, dok Will Saul, Midland i Appleblim predstavljaju AUS kolektiv.

Zagrebački kolektiv Croatia Calling je suradnja između nekih od najboljih hrvatskih klupskih kolektiva. Oni preuzimaju festival u četvrtak s najboljom domaćom glazom.
Kada se radi o Stop Making Sense festivalu riječ je o suncu, ljudima, glazbi, bijegu, a ovaj nepretenciozni glazbeni festival pun je topline i snažnog osjećaja za zajednicu. Glazba se neprekidno pušta od podneva do 1 sat ujutro, a festival ima svoju privatnu plažu, plesni podij uz more, zabave na brodu, vinske i koktel barove te štandove s hranom.

Ovogodišnje zabave na brodovima su veće nego ikada, stoga zgrabite svoju ulaznicu. Na njih ćete se moći ukrcati 2 puta dnevno, a ulaznice za ove četverosatne zabave na suncu prodavat će se u pretprodaji po 15 funti.

Četvrtak:

Dan: Croatia Calling presents Brighton, Jan Kinčl Zero, Labud, Luka K | Your Name – posebna cijena zabave na brodu je 10 funti
Noć: FACT presents T.Williams, Braiden

Petak:
Dan: Trouble Vision presents Session Victim
Noć: Love Fever presents San Soda

Subota
Dan: AUS presents Will Saul, Midland, Appleblim
Noć: Orlando Boom presents Lindstrom, Kiwi

Nedjelja:
Dan: CRACK Magazine presents Radio Slave
Noć: Warm presents Ame & Dixon

Od ponoći do 6 ujutro zabava se sa Stop Making Sense festivala premješta u open-air klub pored mora Barbarella. Jedan od ključnih dijelova Stop Making Sense iskustva može se mjeriti s klubovima na Ibizi, a lineup slaže SMS ekipa.

Četvrtak je rezerviran za Love Fever, Sessin Victim i San Soda. Petak donosi FACT sa Steve Bugom, T. Williams i Braden.

Subota je prilika da zasja Orlando Bloom, kao i Lindstrom i Kiwi. A nedjelja se zatvara s Warm i Ame & Dixon.

Izvođači:
Ame & Dixon | Steve Bug | Lindstrom | John Talabot | Radio Slave T.Williams | Sebo K | Prins Thomas | Will Saul | Midland | Mano Le Tough | Session Victim | San Soda | Appleblim | Braiden | Harri & Domenic A&A / Ali TilleV / Brighton / Danza Macabra / Dolan Bergin / Examine / Jan Kincl Zero / Kito Jempere, Kiwi, Labud, Luka K, Madera Verde, Mimi, Moa Pillar, Mr Solid Gold, Nikola, Pardon My French, Park Ranger, Rob Summerhayes, Your Name TROUBLE VISION / WARM / ELECTRIC MINDS / AUS / SUB CLUB / ORLANDO BOOM / LOVE FEVER / CRACK / FACT / CROATIA CALLING / ANOMALOUS VISUALS / PLUSPLUSPLUS / DANZA MACABRA

Smještaj:

Sunčani bijeg u Hrvatsku nikada nije bio lakši uz low cost kompanije koji slijeću u blizini Zadra i Splita iz cijele Europe. (Za cijenu od 15 funti SMS osigurava prijevoz od aerodroma do festivalske lokacije i obratno). Smještaj za vrijeme festivala osiguran je u apartmanima, u kampu i daju vam slobodu da se opustite samo par minuta od središta zabave.
Ako se odlučite na smještaj izvan lokacije, grad Tisno i otok Murter nude mnoštvo apartmana i hotela, kao i restorana i kafića koje možete istraživati prije i nakon zabava.

Ulaznice:

Ulaznica za Stop Making Sense festival u pretprodaji je 120 funti - bez cijene rezervacije. Grupni popust: kupite 5 karata, dobijete 1 gratis (detalji na web stranici)

Zabave na brodu: 10-15 funti (2 puta dnevno ide se na putovanje oko otoka koje traje 4 sata)

Posebna ponuda (ograničen broj) nudi festivalsku ulaznicu i 7 dana smještaja u apartmanu na festivalskoj lokaciji za 300 funti po osobi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene