sjajan bend

Fantastični Brkovi ''rasturili'' Dom sportova

Brkovi (FOTO: PR) Brkovi (FOTO: PR) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Brkovi (FOTO: PR) Brkovi (FOTO: PR) +0 Brkovi (FOTO: PR) Galerija

Brkovi su još jednom briljirali u svojoj prezentaciji prljavog, opasnog, duhovitog, glasnog i beskompromisnog punk rocka kojeg kombiniraju s turbofolkom i težinom heavy metala.

Oko 3000 ljudi u Mala dvorani zagrebačkog Doma sportova sinoć je euforično ispratilo veliki koncert Brkova na kojem je grupa projurila korz najveće hitove uz poseban naklon novom albumu “Hormon sreće”.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ne odustaje od njih Rijetki izlazak jednog od najzgodnijih frajera na svijetu zasjenili njegovi jako čudni brkovi

Večer su otvorili gosti Jura Klavijatura i kultni bosanskohercegovački folk’n’roll bend Nervozni poštar, a vrhunac večeri dakako je označila svirka Brkova.

Brkovi (FOTO: PR) Brkovi (FOTO: PR)

Tri i pol godine nakon rasprodane Male dvorane Doma sportova punk folk wellness mašina je isporučila gotovo dva i pol sata furioznog nastupa kojima su označili noć za pamćenje. Brkovi su još jednom briljirali u svojoj prezentaciji prljavog, opasnog, duhovitog, glasnog i beskompromisnog punk rocka kojeg kombiniraju s turbofolkom i težinom heavy metala.

Brkovi (FOTO: PR) Brkovi (FOTO: PR)

Nakon uvodnih “Hormon sreće” i “Sudbina”, večer se nastavila uz “Ništa više mi ne značiš”, “Grad”, “Mazda”, kao i “Priča se po gradu”, “Nevjernica”, “Slušaj sada dobro”. Bend je dominirao pozornicom, a publika je pokazala da hoće još i to je dobila uz pjesme poput “Boli me”, “Momačko veče”, “Švaler”, “Balkan star” i “Znanac”, nakon čega su na red došle “Srećo laku noć”, “Mala”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija”, dok je dvorana redom trošila grla uz Shamsu iz Brkova. Kraj večeri bend je odvozio uz provjerene hitove “Pizda materina”, “Samo pijan mogu”, “Opasno se drogiram”, “Kurvo prokleta”, “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino” te je zatvorila koncert ponovnom izvedbom “Hormona sreće”, naslovnom pjesmom sedmog studijskog uratka benda. Čak 30 pjesama pokazale su snagu Brkova, a Dom sportova je eruptirao količinom energije koju su isporučili uz pjesme o liječenju ljubavi alkoholom, brutalne solaže i folkerske ritmove.

Brkovi (FOTO: PR) Brkovi (FOTO: PR)

Nakon tisuće kilometara koje su proputovali, nastupa u gotovo svim relevantnim klubovima i festivalima regije, kao koncerata u Irskoj, Engleskoj, Austriji, Rumunjskoj i Bugarskoj, Brkovi su još jednom dokazali svoju snagu i ne staju niti sekundu iako su van svakih struja. I ovaj punk folk wellness tretman Brkova u Domu sportova ostat će upisan kao još jedan nastup koji će se pamtiti.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene