Hit za hitom

Seve izazvala pravu euforiju u Nizozemskoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina uspješno nastavlja inozemnu turneju pa je tako prošle subote održala koncert u klubu Diamond Cabarett u Rotterdamu, koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

Mnogobrojni obožavatelji su došli i iz okolnih gradova, ali i iz Njemačke kako bi vidjeli najpopularniju pjevačicu ovih prostora te je bilo mnogo onih koji nisu mogli ući u klub s obzirom na popunjenost, tako da su u Rotterdamu mnogi ostalih ispred vrata.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

Severina i Saša Matić oduševili publiku na Rujanfestu!

Već dobro poznati prvi taktovi Brad Pitta bili su signal da Severina izlazi na pozornicu te je odmah izazvala oduševljenje mnogobrojne publike.

 

Nizao se hit za hitom, a najveću euforiju je izazvao aktualni singl Uno momento kojeg je Severina u tijeku večeri morala izvesti dva puta. Mnogobrojna publika je pratila svaki Severinin pokret uživajući u prekrasnoj večeri i koncertu koji je trajao oko dva sata, dok su Severinu nakon koncerta ispratili gromoglasnim pljeskom i ovacijama.

 

Naša najuspješnija pjevačica nije krila sreću te je rekla da joj je najdraže održati dobar koncert tamo gdje prvi put nastupa. Nije krila oduševljenje publikom koja je znala pjesme i od prije 20 godina. Severina se odmah nakon koncerta vratila svojoj obitelji i obiteljskim obavezama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene