Bipa fashion.hr

Uz ELFS-e nema ograničavanja stila - revijom oduševili publiku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Četvrta večer BIPA FASHION.HR-a bila je rezervirana za samostalnu reviju popularnog modnog dvojca ELFS koji je pod pokroviteljstvom brenda Perwoll i pred brojnim obožavateljima predstavio svoju novu kolekciju za sezonu proljeće/ljeto.

Vesela i razigrana romantična modna bajka oduševila je poznate dame: Bornu Rajić, Anitu Dujić, Eciju Ivušić, Renatu Sopek, Mirelu Holy, Andreu Andrassy, Snježanu Mehun, Tihanu Harapin, Antoniju Šolu i mnoge druge.
Dizajneri od kojih se, već po navici, očekuje ne samo izvrsna modna izvedba nego i pravi show, ove su sezone kolekciju bazirali na otmjenim i upečatljivim bezvremenskim komadima.

Pogledaj i ovo showbuzz BIPA FASHION.HR Revija modnog dvojca ELFS oduševit će nepopravljive romantičarke

Osnovni motiv nove kolekcije je new look koji su osmislili za žene koje vole sanjariti, gledati stare filmove, slušati glazbu s gramofonskih ploča. Nova ELFS kolekcija stvorena je za nepopravljive romantičarke. Duh kolekcije je nježan i pastelan, a od boja su najviše zastupljene nježne puderaste s izletima u bijelu, nježno-plavu i zlatnu boju. I ove sezone tu je neizostavni cvjetni uzorak za koji su dizajneri inspiraciju pronašli u slikarskoj akvarel tehnici. Od materijala su najzastupljeniji brokat, makrame, čipka, lame, šifon. Cijelu kolekciju prati niz modnih dodataka u vidu upečatljivih prugastih torbi.

'U kolekciji su zastupljene različite dekade stilova čime smo željeli ELFS ženi ponuditi raznolikost i da ju se ne ograničava u izboru stilova', kažu dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica. Kolekcija sadrži i muške komade, a ELFS muškarac odijeva se nepretenciozno i garderobu bazira na upečatljivim klasičnim komadima inzistirajući na sportskoj eleganciji, dobrom komadu jeansa ili pak savršeno skrojenom odijelu.

Posljednje večeri BIPA FASHION.HR-a na rasporedu su revije Ivice Skoke, Ana Marie Ricov, BiteMyStyle, te IK studio.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene