Čudo od djeteta

Elena Brnić šalje snažnu poruku svojom nježnom baladom, poslušajte prvi singl mlade zvijezde "Supertalenta"!

Elena Brnić Elena Brnić PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Elena Brnić +0 In Magazin: Elena Brnić - 6 Galerija

Elenu Brnić je publika prvi put upoznala 2018. godine kao ”malo čudo od djeteta“. U talent showu "Supertalent" od strane Maje Šuput je dobila Zlatni gumb te iznova oduševljavala gledatelje i žiri do samog finala sezone showa, a sam audicijski nastup je pregledan preko 68 milijuna puta na You Tubeu.

Elena Brnić ima 17 godina, marljiva je učenica, bavi se humanitarnim radom i sinkronizacijom Disneyjevih filmova, ali, kako i sama kaže, glazba je njen poziv i život.

Pogledaj i ovo Supertalent 2018 Elena Brnić ZLATNI GUMB Ima i veliko srce Ima anđeoski glas, ali u njoj čuči golemi strah od nedjelje: ''Što ako pogriješim?''

“Moja generacija odrasta na društvenim mrežama i za mene je to jedan od najboljih načina gdje mogu pokazati pravu sebe. Počela sam snimati covere bez ikakvih očekivanja i objavljivala ih na Tik Toku i Instagramu. Danas me prati i sluša preko 20.000 pratitelja na Tik Toku i preko 25.000 na Instagramu i izrazito sam ponosna i zahvalna ", kaže Elena.

Singl “Imaš mene“ je prva Elenina pjesma čiji je tekst napisala Nevia Korpar, uglazbio Marko Tomasović, a za aranžman je zaslužan Aleksandar Valenčić, dok je izvršna produkcija bila u rukama Ane Borić.

“Ova pjesma za mene ima jako veliki značaj. Ne samo zato što je prva, nego što je meni jako posebna. Pogotovo u današnje vrijeme te dvije riječi, “imaš mene“, imaju veliko značenje za svakog od nas bilo da se radi o ljubavi, prijateljstvu ili obitelji. Imati nekog ko je uz tebe u sreći i tuzi, u dobru i zlu je po meni danas jedno od najvećih bogatstava“, poručuje Elena.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Lasić Frano Lasić Frano Lasić Frano Lasić +10 Frano Lasić - 5 Celebrity Naš glumac šokirao svojim najnovijim fotografijama, obožavatelji u nevjerici provjeravali je li to zbilja on: ''Ovo nije istina...''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić Lana Pavić +11 Iris Rajčić i Marko Livaja Celebrity Irisina kuma Lana ne krije koliko je ponosna, pogledajte pripijenu haljinu koju je izabrala za prijateljičin veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene