Ima i veliko srce

Ima anđeoski glas, ali u njoj čuči golemi strah od nedjelje: ''Što ako pogriješim?''

Supertalent 2018 Elena Brnić ZLATNI GUMB Supertalent 2018 Elena Brnić ZLATNI GUMB 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Elena Brnić (Foto: Dnevnik.hr) Elena Brnić (Foto: Dnevnik.hr) Elena Brnić (Foto: Dnevnik.hr) Elena Brnić (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent 2018 Elena Brnić ZLATNI GUMB Supertalent 2018 Elena Brnić +0 Supertalent 2018 Elena Brnić Galerija

Elena Brnić otkrila nam je kako s sprema za finale showa Supertalent.

Elena Brnić, djevojčica koja je mnoge osvojila svojim nevjerojatnim glasom, punom parom priprema se za veliko finale Supertalenta.

Pogledaj i ovo Marija Kolb ''tad sam imala 18 godina...'' Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

''Probavam pjesmu, redovito vježbam. Po cijele dane pjevam po kući, ali ja to radim i inače tako da ja ni ne prestajem s pripremama. Ipak, malo se bojim. Znam da se ne bih trebala bojati, ali ipak me strah. Što ako pogriješim? To me najviše muči jer je teška pjesma, ali ipak se nadam da će sve proći dobro'', kazala nam je Elena, finalistica Supertalenta koja već una na što bi potrošila osvojenu nagradu.

''Nisam baš razmišljala o pobjedi jer je jako velika konkurencija. Bilo bi to lijepo, ali nisam opterećena time. Ipak, kada bi se to dogodilo, svakako bi dio novca dala u humanitarne svrhe. Novac bi usmjerila ustanovi u kojoj se liječe djeca s malignim bolestima'', kazala nam je djevojčica anđeoskog glasa koju uz glazbeni talent krasi i plemenitost.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene