"Zagrlimo vjetar"

Dyaco posvetio novu pjesmu životu: "Inspiraciju nismo tražili, inspiracija je došla nama"

Dyaco Dyaco PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dyaco +0 Tamburaški sastav Dyaco (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Svima dobro poznato glazbeno društvo iz Đakova, tamburaški sastav Dyaco predstavlja novu pjesmu i video spot "Zagrlimo vjetar".

Dyaco je jedan od naših najpoznatijih i najreprezentativnijih tamburaških sastava, koji su i službeno proglašeni najboljim tamburašima na svijetu osvojivši prvo mjesto na svjetskom tamburaškom festivalu.

Pjesma "Zagrlimo vjetar" inspirirana je cjelokupnom situacijom i trenutkom u kojem se nalazimo te je svojevrsna posveta životu.

Pogledaj i ovo Boris Šili - 2 Što su to spremili? Velike promjene u Dyacu, nova pjesma s novim vodećim vokalom: ''Osjećaj je izvanredan!"

" I samo zagrlimo vjetar, uhvatimo zvijezde sjajne, nek nas čuvaju anđeli", stihovi su za koje je zaslužan Mislav Živković, koji je i autor glazbe, produkciju potpisuje Danijel Car dok je aranžman zajedničko djelo spomenutog dvojca.

"Pjesma Zagrlimo vjetar nastala je u našem studiju kao glazbeni mozaik u koji je svaki od članova Dyaca ugradio dio sebe. Inspiraciju nismo tražili, inspiracija je došla nama. Sve te prazne ulice, utihnuli gradovi i zabrinuta lica, nagnali su nas da napravimo hommage životu. Odjednom je cvijeće počelo jače mirisati, kiša ljepše padati, a vjetar je prohujao našim osjećajima. Kada sve ovo prođe, svatko od nas će osjetiti dragocjenost života i savršenost u običnoj šetnji parkom, vožnji biciklom i hladnom kvartovskom piću u omiljenom kafiću, utorkom poslijepodne", istaknuo je ovom prigodom Danijel Car iz Dyaca.

Dok čekamo da Dyaco ponovo zasvira najljepše tamburaške pjesme na svojim koncertima, osjetite i doživite zvuk slavonskih ravnica u pjesmi "Zagrlimo vjetar", a kadrovi spota koji je režirao Roko Gurdon podsjetit će nas na nestvarnu ljepotu naše zemlje.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +1 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Isplivali nepoznati, ne baš lijepi, detalji o životu Meghan Markle, a šuška se i o novom potezu na kojem marljivo radi

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene