'Apsurdistan'

Dubioza kolektiv poklanja vam svoj novi album BESPLATNO!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Poslije live streama otvorit će se linkovi za besplatan download albuma 'Apsurdistan'', poručuju iz Dubioze kolektiv!

Dubioza kolektiv uvest će vas 15. travnja u distopijsku državu u kojoj sve graniči s apsurdom – Apsurdistan. Teritorij Apsurdistana je jako fleksibilan i granice se šire ili sužavaju proporcionalno prisutnoj količini gluposti.

>> Dubioza Kolektiv ima spot za pjesmu 'Kažu'!

Pogledaj i ovo Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 2 Ovo još nismo vidjeli! Dubioza Kolektiv napravila raspašoj u zagrebačkom tramvaju, pridružila im se i harmonikašica oko koje je nedavno nastala velika pompa!

Koliko god bi se stanje u kojem je društvo moglo opisat tom jednom riječju APSURD, ipak se samo radi o Dubiozinom novom albumu 'Apsurdistan' koji će se naći u svim boljim CD shopovima 15. travnja, a obilježit će ga i koncert kojim će nas uvesti u imaginarnu državu. Live koncert možete pratiti putem live streama na dubioza.org ili njihovoj Facebook stranici.

'U ponedjeljak, 15. travnja, u 20:30 sati, kada završe dnevnici, možete sjesti ispred svog računala, posjetiti našu stranicu i gledati i slušati svih deset novih pjesama uživo. Poslije live streama otvorit će se linkovi za besplatan download albuma 'Apsurdistan'. Ako vam se svidi ono što ste čuli na live streamu, bujrum - skidajte. Još jedan od razloga za ovakvo predstavljanje albuma je i da izbjegnemo onu klasičnu promociju u nekoj kafani, gdje moraš staviti ovale pite i sudžukica za goste i novinare', poručuju iz Dubioze.

U četvrtak, 18.4. u 18 sati u Aquarius Shopu u Varšavskoj 13 svih 7 članova benda dolazi na druženje s ekipom prilikom kojeg će potpisivati novi album, fotografirati se s njima, a vjerojatno i zapjevati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene