Ne propustite

Doris Dragović održati će koncert u Dubrovniku u sklopu FESTE 2015.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi je to njezin veliki koncert u 2015-oj, nakon što je početkom studenog prošle godine, dvije večeri rasprodala zagrebačku dvoranu Lisinski.

U sklopu FESTE 2015., programa proslave blagdana Svetoga Vlaha i Dana Grada Dubrovnika, u Culture clubu Revelin će 3. veljače nastupiti Doris Dragović. Prvi je to njezin veliki koncert u 2015-oj, nakon što je početkom studenog prošle godine, dvije večeri rasprodala zagrebačku dvoranu Lisinski.

Pogledaj i ovo Doris Dragović slavi 63. rođendan Doris Dragović danas opravdano slovi za jednu od naših najvećih glazbenih diva, no kontroverzna odluka iz prošlosti zamalo ju je koštala svega!

Doris Dragović sinoć je u prepunoj dvorani Vatroslava Lisinskog održala koncert za pamćenje.

U osvrtima na ta dva koncerta svi su mediji zaključili da je Doris jedna od najvećih hrvatskih glazbenih zvijezda i da je publika pjevala s njom od prve do zadnje pjesme. Nekoliko diskografskih kuća u zadnje je vrijeme objavilo njezine albume s najvećim hitovima, te live albume s velikih koncerata.

Upravo zbog velikog interesa publike, 03. veljače Culture club Revelin priređuje koncert Doris Dragović na kojem ćemo se družiti s njom i njezinim bezvremenskim hitovima među kojima su 'Marija Magdalena', 'Malo mi za sriću triba', 'Željo moja', 'Zemlja i stina' , te ćemo tako proći kroz njezinu preko 30 godina dugu karijeru. Njezini koncerti su dokaz da je publika itekako voli i poštuje, a na to je dubrovačka publika čekala 13 godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene