Ne propustite

Dodan i treći koncert Đorđa Balaševića!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Radi velikog interesa publike, nakon dva rasprodana koncerta, nenadmašni i neumorni Đorđe Balašević odlučio je iz poštovanja prema brojnim posjetiteljima i u dogovoru s Lisinskim, nastupiti i na trećem koncertu u povodu 40. godina Dvorane!

Treći koncert Đorđea Balaševića pod nazivom 'Pa, tamburama mangupi prepreče put' održat će se u utorak 17.12.2013 . u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 20. sati.

Pogledaj i ovo Boris Novković - 2 Nakon pet godina Boris Novković odbrojava dane do Lisinskog, a za publiku je pripremio pravi doživljaj: ''Gasim elektriku...''

Prodaja ulaznica je po jedinstvenoj cijeni od 280 kuna. Izvanredna prodaja kupcima s vaučerima podijeljenima je osobama koje nakon višesatnog čekanja ispred Dvorane nisu uspjeli doći do ulaznica, a počinje u utorak 3.12.2014. u 10 sati samo na blagajnama Lisinskog.

Đorđe Balašević stiže u Zagreb - Kolona u Vukovarskoj čeka na svoje karte!

Redovna prodaja ulaznica na blagajnama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ide od 4.12.2013 od 10 sati ujutro dok će on line prodaja započeti u prijepodnevnim satima.

Radujemo se još jednom izuzetnom , neprocjenjivom doživljaju s Đorđom Balaševićem u Lisinskom - Pogledajte video kako su rasprodana prva dva koncerta Balaševića u Lisinskom!


DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene