Doček Nove

Dočekajte Novu godinu uz najpopularniji hrvatski bend 'Parni valjak'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proslavite doček Nove godine u Rovinju na glavnom gradskom trgu uz hrvatski najpopularniji rock sastav 'Parni valjak' koji slavi 40 godina karijere.

Parni Valjak jedan je od najvećih, odnosno najpopularnijih zagrebačkih rock sastava. Osnovan je 29. studenog 1975., a na sceni je do danas ostavio veliki trag. Grupa je nastala razilaženjem Grupe 220.

Pogledaj i ovo Let 3 na dočeku u Zagrebu Najluđa noć Pogledajte atmosferu s dočeka u Zagrebu, Let 3 priredio spektakl, a pridružile su im se i naše legendarne pjevačice!

Prije koncerta završio na hitnoj, no domaći bend potvrdio je status legendi!

Ova je grupa jedna od "pokretača" čitavog vala rock i pop-rock grupa na ovim prostorima, a izbacila je brojne hitove kao što su "Lutka za bal", "Stranica dnevnika", "Neda", "Moje dnevne paranoje", "Uhvati ritam", "Jesen u meni", "Ugasi me", "Sve još miriše na nju", "Zastave", "Sunčanom stranom" i brojne druge uz koje odrastaju sve generacije.

Gdje za doček Nove? Što kažete na miris mora i zvjezdano nebo

Nedavno je Parni Valjak dobio još jedno veliko priznanje, Nagradu Grada Zagreba za najviše zasluge u promicanju društvenog života u gradu. Posljednji album "Nema predaje" objavili su prije dvije godine u luksuznom limitiranom izdanju, standardnom izdanju te na dvostrukom LP-u.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene