I zasvirat će!

Grupa Cambi otkrila ime posebnog gosta na zagrebačkom koncertu, ovakvom se iznenađenju nitko nije nadao!

Grupa Cambi - 1 Grupa Cambi - 1 Maksim Bašić/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Cambi - 2 +0 Grupa Cambi - 1 Galerija

Dino Rađa uz grupu Cambi nastupa u Boogaloou 12. svibnja.

Dok odbrojavamo dane do velikog glazbenog spektakla u zagrebačkom klubu Boogaloo, grupa Cambi odlučila je otkriti ime specijalnog gosta koji će im se 12.05.2023. pridružiti na pozornici. Uz već spomenute vrhunske glazbene goste, Nenu Belana, Giuliana, Lorenu Bućan i Sašu Antića možda i najveće iznenađenje večeri bit će Dino Rađa, poznati košarkaš, koji će na ovom koncertu publici pokazati i svoje veliko gitarističko umijeće. Publika će sigurno uživati u ovom koncertu, a da je želja za dolaskom velika dokazuje i činjenica kako su VIP ulaznice već rasprodane.

U Boogaloou ćemo imati priliku čuti brojne hitove ovih četvero vrhunskih glazbenika među kojima se posebno ističu singlovi: 'Zaljubljen' kojom su osvojili srca publike i vrhove ljestvica slušanosti, 'Bambina Mia' koja je odnijela pobjedu na 61. Splitskom festivalu, 'Od milijun samo jedna' koja se prošle godine tjednima zadržala na radijskoj top listi singlova kao i njihov aktualni singl 'Moja duša' koju su već pri prvom slušanju proglasili nasljednicom megahita 'Zaljubljen'.

Pogledaj i ovo Dino Rađa pogledajte kako izgleda Dino Rađa iz prvog braka ima sina koji je krenuo njegovim stopama, poznato je i u kakvom je odnosu s njegovom suprugom Viktorijom!

Dečki iz grupe Cambi jedva čekaju da se popnu na pozornicu pa nam tako Joško Tranfić poručuje: ''Obećajemo svim ljubiteljima naših pjesama i glazbe da će naš veliki koncert u Zagrebu biti sjajan provod za sve! Bit će to večer prožeta hitovim Zaljubljen, Bambina mia, Od milijun samo jedna, Moja duša kao i svih drugih s novog albuma. Dakle večer puna ljubavi i dobre glazbe! Također čast mi je najaviti da će nam se kao gosti na pozornici pridružiti: Neno Belan, Lorena, Giuliano, Saša Antić (TBF) i Dino Rađa.''

Upravo ovim koncertom talentirana glazbena četvorka – Jure, Sandro, Joško i Luka zaokružuju svoje itekako uspješno glazbeno djelovanje u posljednje tri godine koje su otvorili hitom 'Zaljubljen' i time najavili svoj novi stiliski pravac.

Ulaznice potražite u sustavima Eventim.hr i Entrio.hr.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene