Ne propustite!

Dalmatino vas poziva na spektakularni koncert u Areni nakon što su prošle godine obilježili veliki uspjeh!

Dalmatino Dalmatino Foto: Pixsell

Nakon fenomenalnog uspjeha u 2022. s tri rasprodane večeri u Lisinskom, prepunih Gripa u Splitu i burnog rasporeda ljetne turneje, jedan su od rijetkih bendova koji su nakon pandemije doslovce koncertno svugdje rasprodani i traženi na sve strane. Publika u Zagrebu će uskoro ponovo uživati u mnogobrojnim hitovima grupe Dalmatino!

 Dalmatino je jedna od najvećih domaćih grupa koja je prošle godine obilježila veliki uspjeh – 20 godina djelovanja. Pop bend s modernom produkcijom i odličnim tekstovima pjesama oduševljava publiku tako da sve pjesme s njihovih albuma postaju hit singlovi na vrhu top lista. Diskografska kuća Dancing Bear prepoznala je njihovu posebnost od samog početka do danas, a ovu uspješnu koncertnu godinu Dalmatino završava spektakularnim nastupom u Areni u Zagrebu 21. prosinca u organizaciji tvrtke Lion Events. Savršena kombinacija glazbe i produkcije u tandemu dvojice pokretača Dalmatina osigurat će jedinstven glazbeni doživljaj u zagrebačkoj Areni pred blagdane.

Pogledaj i ovo Dalmatino - 1 Stižu im i gosti Grupa Dalmatino povodom Valentinova stiže u Karlovac i donosi ljubav na sve načine!

Osnivači grupe koja je postala fenomen domaće glazbene scene su Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, a prvi album Cukar i sol koji je postigao platinastu nakladu izdali su 2001. U svojoj bogatoj karijeri nagrađeni su Porinom za novog izvođača, imaju platinaste i zlatne ploče, a njihovi poznati hitovi Dvi sestre blizanke, Ditelina s četiri lista – duet s Oliverom Dragojevićem, Cukar i sol, Lozje, Cvit od kamena, Grdelin i Noćas, bili su na vrhovima svih top lista, a pjesma Božić bijeli proglašen je hitom godine Radio Dalmacije. Posljednji hit Refužo ušao je u prestižni klub hit singlova koji su ostvarili 52 tjedna na listi HR Top 40 najslušanijih hitova u domaćem eteru, najstreamaniji je singl 2021. koji ima odličnu slušanost i na Youtube-u s preko 5 milijuna pregleda.

Pravi procvat Dalmatino je posebno doživio posljednjih godina na koncertnim pozornicama. Tijekom 20 godina održali su brojne koncerte u Hrvatskoj i inozemstvu, od Australije do Kanade, a vole se odazvati i brojnim humanitarnim koncertima. Nakon fenomenalnog uspjeha u 2022. s tri rasprodane večeri u Lisinskom, prepunih Gripa u Splitu i burnog rasporeda ljetne turneje, jedan su od rijetkih bendova koji su nakon pandemije doslovce koncertno svugdje rasprodani i traženi na sve strane. Publika u Zagrebu će uskoro ponovo uživati u mnogobrojnim hitovima grupe Dalmatino, zato kupite ulaznice na eventim.hr i uživajte u koncertu 21. prosinca u Areni Zagreb!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene