Još malo!

Odbrojavaju se dani do koncerta Crvene jabuke u klubu Boogaloo, obožavatelje čeka još jedan koncert za pamćenje

Crvena jabuka Crvena jabuka PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Crvena jabuka Galerija

Nakon fantastične koncertne godine za Crvenu jabuku, rasprodane zagrebačke Arene, odsviranog dvadeset i jednog koncerta na američko-kanadskoj turneji, ljetne turneje po Hrvatskoj i turneje po Australiji, godinu su završili koncertom u londonskoj palači The Clapham Grand, a Novu, 2024. dočekali tamo gdje sve i počelo , u Sarajevu.

Bend nastavlja istim tempom i u ovoj godini, a dok se pripremaju za veliki koncert u Splitu, u kojem će u veljači u dvorani Gripe održati koncert, Crvena Jabuka će u subotu, 27.01. održati intimniji nastup u velikoj dvorani zagrebačkog Boogalooa.

Ljubitelji Crvene jabuke, koji ovaj event (ne)strpljivo čekaju svake godine, točno znaju što mogu očekivati u Boogaloou – još jedan koncert za pamćenje, na kojem će uživo slušati i pjevati omiljene hitove poput "To mi radi“, "Tamo gdje ljubav počinje“, "Zovu nas ulice“ , "Nekako s proljeća“, "Volio bih da si tu“ i mnoge druge.

Ukoliko još niste osigurali svoju ulaznicu za koncert Crvene jabuke u Boogaloou, učinite to što prije putem Entrio sustava.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie-Lynn Sigler - 4 Jamie-Lynn Sigler - 2 Jamie-Lynn Sigler - 3 Jamie-Lynn Sigler - 1 +6 Jamie-Lynn Sigler - 1 Nekad i sad Imala je samo 16 godina kada se pojavila kao razmažena ljepotica u kultnoj seriji pa se suočila s teškom dijagnozom, a evo kako danas izgleda!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Drew Barrymore - 2 Drew Barrymore - 1 Drew Barrymore - 4 Drew Barrymore (Foto: Profimedia) +16 Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Celebrity Ekipa ne može vjerovati kakav to dnevni boravak ima poznata glumica, neki se i brinu: "Gdje si to? Jesi li dobro?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene