Koncert "Da nije ljubavi"

Crvena jabuka glazbenim spektaklom oduševila prepunu splitsku dvoranu Gripe: "Upravo ovakvu energiju smo očekivali od Splita! "

Crvena Jabuka u dvorani Gripe - 6 Crvena Jabuka u dvorani Gripe - 6 Ante Cizmic/Cropix 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Crvena Jabuka u dvorani Gripe - 1 Crvena Jabuka u dvorani Gripe - 2 Crvena Jabuka u dvorani Gripe - 3 Crvena Jabuka u dvorani Gripe - 4 Crvena Jabuka u dvorani Gripe - 5 Crvena Jabuka u dvorani Gripe - 6 Crvena Jabuka u dvorani Gripe - 7 Crvena Jabuka u dvorani Gripe - 8 Crvena Jabuka u dvorani Gripe - 1 Crvena Jabuka u dvorani Gripe - 2 +8 Crvena Jabuka u dvorani Gripe - 3 Galerija

Ovim koncertom, Crvena jabuka je, nakon prepune prošlogodišnje zagrebačke Arene te turneje diljem Europe, Amerike i Australije, uspješno nastavila i ovogodišnju turneju.

Split se može pohvaliti još jednim koncertom za pamćenje, a popularne Gripe ovoga puta ugostile su Crvenu jabuku, koja je najljepšim ljubavnim pjesmama i baladama Splićane na najbolji mogući način pripremila za Dan zaljubljenih. Publika prepune splitske dvorane Gripe jednoglasno je pjevala najveće i bezvremenske hitove Crvene jabuke, a jedan od njih bio je i "Da nije ljubavi". Simbolika je tim veća jer je Crvena jabuka svoj koncert već tradicionalno održala uoči Valentinova, a sam naziv koncerta dobio je ime po navedenom glazbenom hitu.

Sve generacije uživale su u energiji i plesu te hitovima poput "Volio bih da si tu", "Tuga, ti i ja", "Ne dam da ovaj osjećaj ode", "Sanjam te", "Nekako s proljeća", "To mi radi", "Dirlija", "Stižu me sjećanja" i brojnih drugih. Ovaj koncert po mnogočemu bio je poseban, a upravo kroz cijeli koncert Crvena jabuka odlučila je uklopiti i nove pjesme pa je tako splitska publika, osim dobro znanih hitova, imala priliku čuti i izvedbe pjesama s novog albuma.

"Upravo ovakvu energiju smo očekivali od Splita. Svaki puta do sada smo osjetili veliko srce Splićanki i Splićana, a posebice kroz ovaj koncert kojeg smo održali netom prije Valentinova. Slavili smo ljubav, dali smo, kao i uvijek, sve od sebe da našoj publici dočaramo najbolje od naše glazbe. Zato ta naša ljubav opstaje - jer nas veže posebna veza još od davne 1986. godine, ispunjena toplinom, iskrenom emocijom ljubavlju i mnoštvom divnih uspomena!" istaknuo je frontmen benda Dražen Žerić – Žera.

Koliko je jaka i dugotrajna ljubav između grada Splita i Crvene jabuke dokazuje činjenica da su upravo davne 1986. godine održali svoj prvi nastup pred splitskom publikom, a od tada je prošlo gotovo već 40 godina. U prilog tome je i činjenica da je njihova druga ploča snimana baš u Splitu, a odredila je cijeli put i karijeru Crvene jabuke.

Ovim koncertom, Crvena jabuka je, nakon prepune prošlogodišnje zagrebačke Arene te turneje diljem Europe, Amerike i Australije, uspješno nastavila i ovogodišnju turneju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene