postao hit

Venezuelanac čiji je hrvatski nastup postao viralan sada je objavio pjesmu na našem jeziku, poslušajte kako zvuči

Christian Jerry Vale Christian Jerry Vale Nova TV 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Christian Jerry Vale Christian Jerry Vale Christian Jerry Vale - 6 Christian Jerry Vale - 5 Christian Jerry Vale - 4 Christian Jerry Vale - 1 Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale Jerry Vale +3 Jerry Vale Galerija

Christian Vale je nastupio u osmoj sezoni showa "Supertalent", a ovaj simpatični Venezuelanac sada je objavio prvu pjesmu na hrvatskom jeziku.

Venezuelanac Christian Vale prije nekoliko je tjedana oduševio žiri i publiku u showu "Supertalent" svojim izvedbama, a sada je objavio i svoju prvu pjesmu na hrvatskom jeziku. "Moja prijateljice" je singl autora Marka Tomasovića koji je istaknuo šarm njegova vokala, a na YouTubeu je već pokupila preko 10.000 pregleda u svega nekoliko dana.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Spoj južnoameričke i hrvatske glazbe u ovoj baladi je dao posebnu notu, a sudeći po komentarima, brzo je osvojio publiku. "Zaista genijalna suradnja, pjesma je hit", "Odličan video i pjesma", "Prekrasna pjesma", "Impresioniran sam", "Bravo, čestitam", samo su neki od komentara ispod pjesme koje je dobio.

Video njegova nastupa u "Supertalentu" u jednom je trenutku postao viralan, a on nije skrivao oduševljenje. U Hrvatskoj živi već godinu dana, a za DNEVNIK.hr je onda komentirao i što mu od kuće posebno nedostaje.

"Nedostaje mi cijela obitelj, tri godine ih nisam vidio. Bio je to jako težak period u cijelom mom životu. Jedva čekam da ih zagrlim. I reći im koliko ih volim. Vrlo smo ujedinjena obitelj i nedostaje mi moj brat blizanac", otkrio nam je Jerry.

Jerry se nekada bavio odvjetničkim poslom, a kaže da nikada u potpunosti nije odustao od te karijere. Trenutačno radi na svom albumu koji će biti objavljen u siječnju, a na kojem će biti tri pjesme na hrvatskom jeziku.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) +0 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Celebrity Korana Gvozdić pokazala blagdansko ozračje u svom domu, a na Šarićev komentar nitko nije ostao ravnodušan

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie i Jon Voight (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie i Jon Voight (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Slavna kći s njim nije godinama razgovarala zbog onoga što je javno rekao, a pomirili su se zahvaljujući njezinom bivšem mužu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene