rođendanski poklon

U AbuDublinu nema vremena za depresiju, poslušajte taktove koji će vas lansirati u neku rasplesaniju orbitu!

Bend Ivo Horvat Bend Ivo Horvat Kornelio Mamić/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bend Ivo Horvat Galerija

Privukao vas je naziv AbuDublin i odmah ste potražili ovo čarobno mjesto na karti? Pomoći ćemo vam – nalazi se u Velikoj Gorici i zaista je čarobno mjesto – mjesto na kojem nastaje najbolja glazba. Naime, radi se o glazbenom studiju, a vode ga dečki iz benda Ivo Horvat.

Ove jeseni nema vremena za postljetnu depresiju ili summertime sadness jer nam dečki iz Ive Horvata predstavljaju novi singl "Nema vremena" čiji taktovi će vas lansirati u neku rasplesaniju orbitu.

Pjesmu su napisali Ivan i Ante Vidović, a opisali su nam o čemu pjesma govori: "Nema vremena govori o osjećaju kad koji smo svi nekad doživjeli, a to je kad si opijen i uznemiren u isto vrijeme jer ti se netko svidi. Ugodna šiza dok nisi još krenuo ili još ništa konkretno napravio, a znaš da hoćeš.“

Glazba za singl "Nema vremena" je bila rođendanski poklon, a nakon toga je i napisan tekst te je odlučeno da se ide u studio: "U pjesmi se može čuti nešto drugačija, više modernija glazbena produkcija nego što smo dosad radili, što ipak predstavlja određenu promjenu u odnosu na prethodne tri pjesme - Novo lice, Zaboravi na sve i Sami" - otkrili su nam braća Vidović.

Iako se novi singl zove "Nema vremena", što se tiče Ive Horvata, ako se radi o novim glazbenim pothvatima tada će uvijek biti vremena: "U fokusu su nam nove pjesme, nova produkcija, eksperimenti koje dosad nismo probali i sve ćemo to primijeniti na iduće pjesme koje tek dolaze“ zaključio je Ante.

Osim eksperimentiranja prilikom stvaranja pjesama, Ivo Horvat je bend koji je poznat po svojim fantastičnim spotovima koji imaju zanimljive priče i protagoniste. Za ovaj spot nam dečki nisu htjeli otkriti što spremaju, samo su se zagonetno nasmijali i obećali da nećemo biti razočarani. Snimanje spota za pjesmu je u tijeku, a dok ne ugleda svjetlo dana, na nama je da naučimo stihove za singl "Nema vremena".

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Preporuke Princeza Diana mjesec dana prije smrti uživala je na odmoru s ljubavnikom i sinovima, a sada su objavljene fotografije koje slamaju srca

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 3 Severina Severina - 1 +16 Severina - 5 Celebrity Severina u društvu frajera s kojim su je neko vrijeme povezivali objavila vijest koja je raspametila fanove: "Napokon!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene