zanimljivi dečki

Domaći bend neobična imena otkrio koliko je teško probiti se na sceni: "Nama je trenutno bitnije putovati nego doći na cilj"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bend Ivo Horvat je osnovan u proljeće kada su se predstavili i prvim singlom snažne rock melodije naziva "Novo lice", a ovu jesen nas zagrijavaju singlom "Sami" uz koji sigurno nećete moći mirno sjediti.

Privatni glazbeni studio braće Vidović u Velikoj Gorici mjesto je gdje nastaje čarolija. Složna braća su već 15 godina članovi benda Retrodukcija, a ove godine su odlučili osnovati bend Ivo Horvat i svojim sadašnjim i budućim obožavateljima predstaviti autorske pjesme. Bend je osnovan u proljeće kada su se predstavili i prvim singlom snažne rock melodije naziva "Novo lice", a ovu jesen nas zagrijavaju singlom "Sami" uz koji sigurno nećete moći mirno sjediti.

Pogledaj i ovo Krešimir Klarić uskoro u zagrebu Mladi domaći skladatelj najavio je zanimljivu suradnju: "Nadam se da će mi ova praizvedba otvoriti još pokoja vrata"

„Pjesma Sami nastala je doma, kod mene u dnevnom boravku, za vrijeme druženja. Prvi obris je dobila u vrlo kratkom vremenu, a nakon toga smo se primili pjesme s bendom i krenuli snimati. Nakon što je pjesma inicijalno snimljena, nastavili smo i dalje raditi na njoj, sve dok nije poprimila ambijent kakav smo i zamislili. Frendovi, producenti, snimatelji su nas upozoravali da previše brijemo po toj pjesmi, a iako smo znali da su u pravu, svejedno smo imali taj neki motiv, inspiraciju raditi na pjesmi i dalje. Sada smo napokon završili i snimili pjesmu i možemo krenuti dalje i raditi na novim materijalima“ opisao je nastanak singla Sami jedan od osnivača benda, Ante Vidović.

Singl alter pop zvuka „govori o otkrivanju ljepote bez obzira na vanjštinu, koja često zavarava čovjeka. Za takvo upoznavanje i zadiranje ispod površine potrebno je povjerenje i sigurnost obiju strana“ otkrio nam je Ante, autor teksta. Pjesma je snimana u njihovom studiju u Velikoj Gorici koji opisuju kao „prostor gdje je sve podređeno ljudima u studiju sa svom potrebnom logistikom. Često se to pretvori i u neplanirani party, ali to nam pomaže na neki način i u stvaranju glazbe. Svaki odmak od rutine nam ide u korist", istaknuo je. Za DNEVNIK.hr dečki iz benda komentirali su koliko se teško probiti na domaćoj glazbenoj sceni.

"To još ne znamo, tek smo krenuli. Kažu da je teško, ali nama je trenutno bitnije putovati nego doći na cilj", rekli su. Slobodno vrijeme najradije provode u kafiću, a komentirali su i jesu li ikada radili glazbu za neke druge izvođače. "Jesmo, imamo suradnje sa drugim glazbenicima i smatramo da upravo tako i treba biti", zaključuju.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Član benda Prljavo kazalište Jasenko Houra (Foto: IN Magazin) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Houra progovorio o surovoj realnosti s kojom se mnogi danas suočavaju: "Skrivali smo doma račune od njega, a cijeli je život radio kao liječnik"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene