Ovo morate čuti!

Autor nekih Massimovih pjesama novim singlom ''Drugi te diše'' vraća r'n'b na domaću scenu!

P'eggy ''Drugi te diše'' P'eggy ''Drugi te diše'' PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 P'eggy ''Drugi te diše'' Galerija

Autor i producent Predrag Martinjak pod umjetničkim imenom P'eggy novim singlom ''Drugi te diše'' vraća r'n'b zvuk na domaću glazbenu scenu.

Nakon što je posljednjim singlom ''Daj priznaj mi'' najavio svoj pjevački come back poslije 21 godine kantautorske pauze, jedan od najuspješnijih domaćih autora i producenata Predrag Martinjak P'eggy objavljuje pjesmu ''Drugi te diše''. Odrastanje na r'n'b i funk glazbi utjecalo je na zvuk koji je ponudio na svom prvom albumu ''Wuk'' iz 2003. godine, a aktualni singl modernizirani je nastavak kantautorske priče koju će zaokružiti novi skorašnji album. Tematika ljubavne veze na lošim postavkama najčešće zaokuplja ovog autora koji je napisao velike pjesme kao što su ''Iz jednog pogleda'', ''Suze nam stale na put'', ''Dani i godine'', ''Krug u žitu'', ''Ispod nekog drugog neba'', a o izvoru inspiracije kaže:

''Ispada da su malo manje sretni životni trenuci uvijek jača inspiracija za stvaranje pjesme, ne samo u mom slučaju, nego kod većine autora. Zašto je tomu tako, ne znam, možda jer sretne dane uglavnom dijeliš s ljudima, u društvu si pa nemaš vremena za dublje promišljanje, a tuga rastegne dane pa imaš i previše vremena za analize koje završe na papiru.''

Pjesma ''Drugi te diše'' dobila je i zanimljiv videospot s potpisom Hrvoja Banića koji je u svrhu što vjernijeg dočaravanja atmosfere pjesme posegnuo za neobičnom simbolikom iz životinjskog svijeta – usamljenim pingvinom.

''Htjeli smo izbjeći stereotipe pa smo umjesto klasičnih ljubavnih zavrzlama ljudske vrste prikazali ljubavne jade jednog pingvina koji tužno tumara ledenim bespućima u potrazi za partnericom. Svi smo u nekom trenutku života taj mali pingvin'', pojašnjava P'eggy koji u studiju dovršava novi album.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene