Odlučio ga iznenaditi

Alen Nižetić obradio je legendarnu pjesmu "Sutra mi sude" legendarnog Mate Miše Kovača

Alen Nižetić Alen Nižetić PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Nižetić i Mate Mišo Kovač +0 Alen Nižetić Galerija

Alen Nižetić spremio je iznenađenje za Mišu uz obradu jednog od kultnih hitova.

Simpatični Splićanin Alen Nižetić, koji je uvijek spreman za šalu i razgovor, bio je prije dvije godine gost na koncertima velikog Mate Miše Kovača u zagrebačkoj i splitskoj Areni, a nastupio je i na glazbenoj večeri "Split pjeva Mišu". Kako bi Miši zahvalio na gostovanju i suradnji, Alen ga je odlučio iznenaditi obradom velikog hita "Sutra mi sude"!

Pogledaj i ovo Alen Nižetić Zašto baš ta pjesma? U Mišinu čast Alen Nižetić sprema obradu njegova velikog hita: ''On još to uvijek ne zna!''

Pjesma "Sutra mi sude" nastala je još 1987., a napravili su je tada Željko Pavičić (tekst) i Đorđe Novković (glazba). Aranžman nove obrade radio je Eduard Botrić, a Alen ne skriva svoje zadovoljstvo.

"Odlučio sam se na taj potez nakon nekih mojih susreta s Mišom. Imali smo taj susret na koncertu "Split pjeva Mišu" i na dva Mišina koncerta u Areni Zagreb i Areni Split, gdje me pozvao kao gosta. Htio sam nakon svega toga i njegove pohvale na moje izvođene pjesme u Splitu snimiti baš ovu pjesmu. Ovo je moje iznenađenje za njega pa se nadam da će mu se dopasti", izjavio je Alen.

Spot je napravio Mario Jelić, inače Alenov vjerni redatelj zadnjih nekoliko godina. Osim na obali, uz kadrove mladog para, kulisa je snimanja bila i Salona - ostaci antičkoga grada Salone, metropole rimske provincije Dalmacije. Iako su imali želju vjerno predočiti tekst pjesme, u tome ih je spriječila 2020. godina.

"Imali smo ideju da tekst pjesme doslovno prenesemo jer pjesma govori o jednoj neuzvraćenoj, nesretnoj ljubavi. Međutim, pandemija koronavirusa i novonastala situacija nas je omela pa nismo mogli naći ni statiste ni ostale stvari. Zato smo snimili jednostavniji spot koji je jako lijepo ispao", otkrio je.

U nadi da će se svima svidjeti spot, Alen je poslao poruku: "Uživajte, čuvajte se i nadam se da se uskoro vidimo na nekoj živoj svirci. Veliki pozdrav iz Splita!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene