Jedva čekamo

ABBA se ponovno okuplja nakon više od 30 godina

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Skupina ABBA čiji su hitovi iz 70-ih i ranih 80-ih "Waterloo", "Dancing Queen" i "Take A Chance On Me" planetarno popularni, razišla se 1982. godine.

Švedska pop skupina ABBA ponovno se okuplja te će više od 30 godina od zadnjeg javnog nastupa ostvariti "novo digitalno iskustvo" u 2018. godini, objavljeno je u srijedu navečer.

Pogledaj i ovo ABBA - 1 Ponovno skupa! Pogledajte kako danas izgledaju članovi legendarne gupe ABBA, okupili su se prvi put nakon 40 godina!

Članovi skupine Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson i Anni-Frid Lyngstad radit će sa Simonom Fullerom, kreatorom "Američkog idola".

"Istražujemo novi tehnološki svijet, s virtualnom stvarnošću i umjetnom inteligencijom što će nam omogućiti da stvorimo nove oblike zabave i zadovoljstva koje prije nismo mogli ni zamisliti", rekao je Fuller.

U 30 godina karijere Fuller je bio menadžer pjevačicama Annie Lennox, The Spice Girls i Amy Winehouse, engleskom nogometašu Davidu Beckhamu, tenisaču Andyju Murrayu, trkaču Lewisu Hamilton te triju pobjednika "Amerčkog idola": Kelly Clarkson, Carrie Underwood i Davidu Cooku.

Skupina ABBA čiji su hitovi iz 70-ih i ranih 80-ih "Waterloo", "Dancing Queen" i "Take A Chance On Me" planetarno popularni, razišla se 1982. godine.

"Naši fanovi diljem svijeta stalno nas pozivaju da se ponovno okupimo i nadamo se da će stvaranje nove ABBA-e za njih biti jednako uzbudljivo kao za mene!", rekla je Lyngstad.

Pojedinosti o njihovu ponovnom okupljanju bit će objavljene sljedeće godine. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene