Spektakularan nastup

Tri virtuoza za milijardu ljudi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tri virtuoza - 2CELLOS na violončelima i pijanistička zvijezda Lang Lang, najavljuju spektakularan zajednički nastup povodom kineske Nove godine!

Sutra, 30. siječnja Luka Šulić i Stjepan Hauser nastupit će u triju s Lang Langom u najgledanijem TV događaju na svijetu: CCTV New Year's Gala. Naš uspješni dvojac 2CELLOS imat će priliku nastupiti s Lang Langom, čovjekom koji je prije samo nekoliko dana nastupio na dodjeli Grammyja zajedno sa Metallicom, a svirao je i na otvorenju Olympijskih Igara u Pekingu 2008.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

No ovo nije prvi puta da slavni virtuozi zajedno surađuju. Lang Lang je gostovao na pjesmi “Clocks”, objavljenoj na njihovom drugom, aktualnom albumu “IN2ITION” (Sony Masterworks/Menart), a Lang Lang ih je ovoga puta osobno pozvao da mu se pridruže u proslavi kineske Nove godine!

2 Cellos opet nastupaju s Eltonom Johnom u Madison Square Gardenu

Ovaj program svake godine prati više od 700 milijuna ljudi, a organizatori procjenjuju da će ove godine program gledati više od nevjerojatnih milijardu ljudi!

"Oduševljeni smo ovom suradnjom i prilikom! Nismo zapravo ni svjesni koliko će nas ljudi sutra slušati i koliko bi nam se život mogao promijeniti nakon sutrašnjeg nastupa! Svaki puta kada surađujemo s Lang Langom, to bude ludo i nezaboravno iskustvo! Dijelimo istu viziju glazbe, imamo sličan temperament i potpuno smo se sprijateljili s njim!" – poručuju Luka i Stjepan koji su već početkom siječnja bili u Kini kako bi s Lang Langom uvježbali nastup za ovu posebnu večer koju željno iščekuju.

2CELLOS su prije nekoliko dana nastupili i u poznatom američkom TV showu The Bachelor, gdje su jednom paru uljepšali vjenčanje.

Do kraja godine očekujemo novi album, a u ožujku 2CELLOS putuju u Japan gdje će održati turneju i gdje su neki koncerti već rasprodani!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene